Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 5

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
lesana87

#361 Příspěvek od lesana87 »

Ta konvice má plechovou zásuvku, to vypadá spíš na něco ála remoska, ta byla taky bakelitová.
MiraSt

#362 Příspěvek od MiraSt »

Taky už neberu všechno co tam leží a jedině něco cenného tu nabízím.
Sedvinčovače a vaflovače nejmíň čtyři, varné konvice nepočítám. Ale sbírám barevné řetězy a padající rampouchy. Vesměs je v háji zdroj. Na vánoce tím ozdobuju venkovní smrk.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
judeware

#363 Příspěvek od judeware »

Přestože nemám čas, neodolal jsem. :oops: Je to tuzemsko. Jsou tam dva tr. KD503 a dva tr. Motorola 2N3773 (DateCode 8031) - na chladičích nepárově jako 3+1; dále na DPS cca 4ks KU602, polské BC "velké", "malé", čs. KFY, KF, KC, sečteno s polskými => "obojího pohlaví". Dva nezávislé usměrňovače s osmi svícemi řady KX710, filtrační C rozhodně nejsou původní ála TE červené soudky (vypadají jako ROE, či Jamicon, prd přečtu). Trafo tvoří dvě uzavřená C. Kdyby to bylo klasické EI, odhaduju hypotetický sloupek na 40×45mm. Chladiče jsou mimo kovový nosný rám na plastových dutých sloupcích (obé v černém laku).

Bál jsem se, že začnu zkusmo povolovat šrouby a něco uvnitř propadne. Naštěstí stačilo povolit šest M čtyřek na třech vnějších dřevěných deskách (tvoří dlouhé "U", na temeni je přišroubovaná "brašnová rukojeť"). Výrobek sám je hranol 20×20×50[cm], asi 10kg.
rnbw

#364 Příspěvek od rnbw »

lesana87: Ano, ta plechova zasuvka vyzera byt plocha. Takze ten kabel je od niecoho ineho, ale nepodarilo sa mi to najst.
PotPalo

#365 Příspěvek od PotPalo »

Tá koncovka má označenie IEC C15, keď vám to k niečomu pomôže...
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
rnbw

#366 Příspěvek od rnbw »

Ano a uz sa velmi nepouziva. Videl ju ale nedavno na switchoch Cisco.

Bez vyrezu je to C13.
Hydrawerk

#367 Příspěvek od Hydrawerk »

judeware píše:Přestože nemám čas, neodolal jsem.
Je to teda tovární výrobek nebo ne?
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#368 Příspěvek od RayeR »

Hubert_79 píše: Ale jo, proti gustu :lol: už dost vybírám, co si vezmu a co ne. Mobily jak nemají USB-C ale to starší už cenu nemají, to jsou staré střepy s nějakým Androidem 4 a podobně, notebooky s C2D taky nemají význam a je ztráta času se s nimi drbat...
Videa vůbec, settopboxy taky nemají cenu, DVD jak která. Audio taky jak co.
Njn, clovek uz je zmlsanej, zijem v blahobytu :)

>JW
zrovna spinaci KU602 na audio byla asi takova znouzectnost, zrejme nakej bastl...
judeware

#369 Příspěvek od judeware »

Cituji názor zdejšího audiozasvěcence: "Zesilovač zřejmě pochází z malosériovky ve stylu Delicie a podobně". Nebo spíš (dodávám) se do výroby pustil někdo, kdo tam pracoval a udělal ho pro sebe (resp. - pro někoho na zakázku). Trafo, rám, dřeva, to by amatérsky nešlo udělat v přijatelné kvalitě.
BOBOBO

#370 Příspěvek od BOBOBO »

Dnes tam ležel pc , tak jsem si vyndal SSD 256ku , je OK . Rotační HDD již nemá cenu brát . A to tam jsou i 1T .
Celeron

#371 Příspěvek od Celeron »

Tak na mě příště mysli, klidně 2-3 ks kdyby to byl SATA 1T a vyšší.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Lukar

#372 Příspěvek od Lukar »

Rotační HDD již nemá cenu brát : uvnitř má silné magnety. V bývalém zaměstnání letěly na šroťák kupy HDD. Tak jsem raboval. Velikost paměti nevalná ale pro magnet pak chodili i samotní ajťáci... :lol:
rnbw

#373 Příspěvek od rnbw »

HDD sa vzdy hodia. Mensie do starsich PC, vacsie na ukladanie vacsich dat a zalohy.
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#374 Příspěvek od RayeR »

Jo pro terac bych se do srotu taky sehnul. Zatim sem takle nasel 3 kousky po 2TB a 1x 1TB ale same lowend sunky...
EKKAR

#375 Příspěvek od EKKAR »

Lukar píše:Rotační HDD již nemá cenu brát ...
A to z jakýho důvodu?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“