Nabízím elektronky Tesla RE1000F

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
judeware

Nabízím elektronky Tesla RE1000F

#1 Příspěvek od judeware »

Za odvoz, či odnos, dle dohody (případně kdyby měl někdo na revanš nějakou drobotinu do osmibitů). Původně projevil praktický zájem RayeR, ovšem přehlédl jsem na nich kaz, takže už neplatí:
RayeR píše:Pekna tetrodka, vyuzil bych treba do teslaku :)
Momentálně mohou posloužit leda jako předměty do sbírky, či jako dekorace. :oops: Skladování jest možné max. do léta 2026, pak to dám pryč.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od zdenoeddie »

Povodny prispevok mi unikol, ale na policku by som sa ich ujal. Je mozne to poslat? A cena je teda za odvoz (cize postovne)? Dakujem
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od forbidden »

Ahoj, jestli jich máš víc, taky bych na poličku jednu bral.
judeware

#4 Příspěvek od judeware »

Akorát je to tak baňaté, že by se to např. do Z-boxu (vzorně zabalené), asi nevešlo. Pokud nemají ve skříních i větší oddíly. Přiznám se, že jsem to nikdy nezkoumal. A taky mě řada zainteresovaných varovala, že takový předmět může velice snadno utrpět dopravou.

Jedno řešení:
Opraveného Didaktika mi jeden člen EB přiblíží do Prahy a pak ho převezme člověk, který pojede z Liberce do Púchova k majiteli onoho. Tak jedině, že by vzal ty lampy on. Jednu by předal cestou okolo Brna, druhá by musela z Púchova popojet dál (neřeším jak).
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od forbidden »

Posílat bych to neriskoval, pokud to nechceš zabalit do fakt velké a vycpané bedny. Pokud někdo pojede kolem Brna, tak si s ním klidně dám sraz někde na benzince a převezmu to. Termín by se domluvil.
Díky
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od zdenoeddie »

Ja by som sa vedel do toho Puchova aj dopravit, ale az niekedy v maji/kvetnu najskor, ak by to nevadilo.
judeware

#7 Příspěvek od judeware »

Záleží, jestli bude majitel Didaktiku M (z tématu o jeho servisu) ochotný s dopravou pomoci. Musel by zaúkolovat příbuzného. Zatím je to všechno jen teoretický návrh. :)
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od forbidden »

Tak elektronka je u mě doma. Šlo to přes několik lidí, ale klaplo to. Díky za zorganizování. :prst:
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“