Vtipy, vtipné články a odkazy IX

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Hill
Administrátor

#631 Příspěvek od Hill »

Opět jsem trhal vlákno. Důvod je v Pravidlech.
A, jestli jsem s tím vyhodil něco, co tam mohlo zůstat, jistě mi to prominete, blíží se svátky...
bastliar

#632 Příspěvek od bastliar »

Mamiiii ja chcem na Vianoce mačku. Ticho buď. Bude kapor ako každý rok.
EKKAR

#633 Příspěvek od EKKAR »

Jo, to jsem takhle vytrolil svoji drahou polovičku - slíbil jsem jí na Štědrej večer rybu - a dostala obalenej, z vykoštěný vepřový krkovice (karé) ukrojenej "motýlek", pečlivě okrájenej do tvaru stylizovaný ryby ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
BOBOBO

#634 Příspěvek od BOBOBO »

p32

#635 Příspěvek od p32 »

Ano, a těch příspěvků ke článku, jak ho všichni nemají rádi. :lol:
ferdislav

#636 Příspěvek od ferdislav »

Viď, dost nezvyklé na tuto dobu, ale moc hezké
Mysteri

#637 Příspěvek od Mysteri »

p32 píše:Ano, a těch příspěvků ke článku, jak ho všichni nemají rádi. :lol:
To je na príkaz v DSS: ,,Chceš polievočku na večeru? Tak píš!"...
BOBOBO

#638 Příspěvek od BOBOBO »

ferdislav

#639 Příspěvek od ferdislav »

Výborný titul "Politická korektnost je vynucená lež!"
BOBOBO

#640 Příspěvek od BOBOBO »

Nejdřív to doposlouchej .
ferdislav

#641 Příspěvek od ferdislav »

ještě pár minut
o tom že humor vymizel z medií a vůbec, taky se mi zdá..
BOBOBO

#642 Příspěvek od BOBOBO »

Hodně štěstí , lidi .
BOBOBO

#643 Příspěvek od BOBOBO »

Vtip :
skutečný čas neexistuje .
https://www.youtube.com/watch?v=kXOY6Vb_dQg
Hill
Administrátor

#644 Příspěvek od Hill »

Nesuplujte tu ty sociální sítě, prosím. Co je tam, nemusí být paralelně i tady.
Aspoň o Vánocích s tím dejte pokoj.
EKKAR

#645 Příspěvek od EKKAR »

Tak jsem si myslel, že už se do Vánoc ani nezasměju, ale stalo se skutkem.
Předevčírem navečer přijuchal synátor z Údolí Opic s novou taburetkou s úložným prostorem a já se na ni po obhlídce ulakotil taky - k TV na podložení noh ideální velikost. OK, včera ráno jsem se sebral, zajel do Údolí Opic, navštívil krám nejmenovanýho severskýho řetězce s nábytkem und kvartýrbižu, došel jsem k regálu na kterým úplně nahoře = cca 2,5m vysoko trůnila ona kýžená věc a když se bleskově přiblížil jeden člen personálu odhadem věkem rovnej synátorovi, o tu taburetku jsem ho požádal.

Jaký bylo moje překvapení, když mi po juknutí do čehosi, co připomínalo historickej palm, zahlásil že mi ji prodat nemůže, protože je poslední! A na udivenej dotaz, co to zas je za blbej vejmysl odporující zdravýmu rozumu mi opáčil, že to je "jejich vnitřní směrnice". Co já vím, tak už v minulosti se nad tímhle problémem dost diskutovalo a dokonce došlo k soudu, kterej vynesl jednoznačnou judikaturu - prodejce nesmí zákazníkovi odmítnout prodej posledního kusu zboží na prodejně i když se jedná o kus vystavenej s výjimkou případu, kdy prodeji brání závažný okolnosti typu závada danýho kusu bránící v jeho plným využívání nebo třeba nekompletnost příslušenství v balení. Což jinak odpovídá podobný skutečnosti, jako by to byl § platnýho zákona - protože to je právně závaznej výklad. Argumentoval jsem, že nějaká taková směrnice je jim proti platnýmu zákonu naprosto k ničemu, protože už svým zněním porušuje platnej zákoník, jenže týpek byl neoblomnej, mlel furt to jedno, ale nakonec z něj vypadlo, že jeden kus by ještě měli mít volnej na skladě v prodejně stejnýho řetězce v Lanškrouně - vzdálený zhruba 20km a že mi je schopnej učunit na něj rezervaci. OK, nas.ranej jak žumpa jsem souhlasil, sed do auta a pro tu taburetku si dojel. Na krámě v Lanškrouně mi velice ochotná paní taburetku namarkovala, převzala keš a ve finále mi sdělila, že mám kliku, že jich dostali jenom 20, šly velice rychle na odbyt a že tahle je opravdu poslední VYSTAVENÁ Z KRÁMU ...

Jo - tak v jednom krámu prodat poslední vystavenej kus nešlo, v druhým mi podobně poslední kus ještě s úsměvem prodají ??? Svět se fakt v prdél obrací ...

Ale to ještě není všecko.

No nic, byl jsem rád aspoň za to, taburetku zabalenou v pytli z netkaný textilie jsem strčil do auta a doma při prohlídce po vybalení jsem zůstal čumět jak Puk. Že i takovejhle kus nábytku je "Mejd in šmejd=PRC" by mě fakt nenapadlo - ale už vůbec bych si nemyslel, že ho dělal nějakej pidlovokej nebo možná i nějakou veselou šťávičkou nebo práškem důkladně navátej PRCák a že by tohle mohlo projít nějakou výstupní kontrolou. Posuďte sami - fotky spodku taburetky mluví samy za sebe. Fakt nezbejvá, než se smát - i když se jednomu chce brečet ...
Přílohy
fotka4.jpg
už se ani nedivím ...
už se ani nedivím ...
fotka3.jpg
zvýraznění jinak
zvýraznění jinak
fotka2.jpg
trošku zvýraznění
trošku zvýraznění
fotka1.jpg
spodek na první pohled
spodek na první pohled
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“