D: Mlýnek ETA MOKA 0065 01

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Nakadah

D: Mlýnek ETA MOKA 0065 01

#1 Příspěvek od Nakadah »

Daruji mlýnek na kávu viz. nadpis. V plastu unašeče spodního kamene se protočila mosazná matice, kterou je to našroubované na hřídeli motoru. Jinak je mlýnek nepoškozený, víčko i nádobka naprosto v pořádku. Motor i kondenzátor OK, kameny taky v pořádku. Říkal jsem si že by se někomu mohl hodit na zdroj ND, než ho vyhodím.

Stačí poslat kód třeba na Zásilkovnu. Poslal bych to po svátcích, když nebude zájem tak bude vyhozen do elektroodpadu.
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lukas-Peca »

S mlýnky na kávu ETA z 80. let a jejich plastovými unašeči mám zážitek. Plast je po letech zkřehlý, v lepším případě se to projeví tak, že se kámen vyosí, mlýnek začne být hlučný, případně jsou v kafi pomleté kousky plastu. V horším případě nastane scénář jako nedávno u kamaráda. Mlýnek normálně běžel, najednou vydal pazvuk a asi po vteřině se ozvala rána a mlýnek byl rozmetaný po celé místnosti. Plast nebo ten kámen se odstředivou silou roztrhl a celý mlýnek se rozebral.
warp

#3 Příspěvek od warp »

Nakadah: je to ten starý hranatý, měl bych jistý zájem, ten mám doma. Asi nejlépe přes zasílací box, kód bych kdyžtak vystavil. Posílám ilustarční foto.
Přílohy
ETA-065.jpg
ETA-065.jpg
Nakadah

#4 Příspěvek od Nakadah »

Je to presne tento mlynek.
warp

#5 Příspěvek od warp »

Mám tedy zájem, vezmu si ho, jestli stačí když kód zásilkovny vystavím po 28.12., Díky. Dále kdyžtak přes SZ.
warp

#6 Příspěvek od warp »

Zatím jsem nedostal odpověď přes SZ, platí to stále ?
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“