Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Neměl ses nechat odbejt a hnát to vejš a do televize!Třebovský vševěd píše:...špalek o ničem, resp. o tom, co by normální člověk popsal třemi větami...
Jinak nechápu pointu, co vadí na tom, že ty špunty nejsou v přesných rozestupech... Je to jen podnožka.
Každej normální řemeslník i kutil to podle nějaký šablony nebo aspoň rozměření udělá - i když to normálně není vidět. Prostě normálního člověka by hanba profackovala že by se posral jak Alík, kdyby to měl takhle zprasit. Ale jak vidno, PRCák už pod dojmem vlastnictví celosvětovýho výrobního monopolu sere i na tohle.kejki píše:Ty bys třeba chtěl šablonu aby to bylo pravidelně. Ve skutečnosti to lidem je jedno a levnější je udělat takhle.
A kutilmile - nelituju tě
No laciný to zrovna nebylo - 850 vočí!kejki píše:Hele, viděl jsem sešívané barevné ponožky, uvnitř byl přes celou délku 1,5 cm široký šev, plný nití a 80% recenzí bylo kladných.
Prostě to lidi kupujou. A pak chceš něco vyrobené na Evropana a cena tě porazí, protože už máš zafixovanou tu hladinu masové nekvalitní výroby.
A kutilmile - nelituju tě
- tomasjedno
Taky bych se usmívala na toho blbce co by si vyštěkal ten poslední, dvakrát reklamovanej zmetek z výlohy. A to jseš opravdu tak levej, že si takovou prkotinu neumíš opravit a musíš tu o tom psát jeden špalek za druhým? Já bych se styděla, dvakrát, jednou, že jsem ze sebe dělala 🤐 na prodejně a naletěla a podruhý, že si to nedokážu opravit.EKKAR píše: druhým mi podobně poslední kus ještě s úsměvem prodají
EKKAR píše:No laciný to zrovna nebylo - 850 vočí!kejki píše:Hele, viděl jsem sešívané barevné ponožky, uvnitř byl přes celou délku 1,5 cm široký šev, plný nití a 80% recenzí bylo kladných.
Prostě to lidi kupujou. A pak chceš něco vyrobené na Evropana a cena tě porazí, protože už máš zafixovanou tu hladinu masové nekvalitní výroby.
Fascinuje mě, kolik někdo věnuje času prezentaci takový xxx n netu, když za míň jak polovinu času by to měl opravený. Starej známej říkával "Míň kecat, víc dělat".