Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Moderátor: Moderátoři
Klídek, nechám na to několikrát mechanickou rázovou vlnou zapůsobit ouředně cejchovanej a komisně zkalibrovanej univerzální inštrument, pracující na základě lokální akcelerace a následný inerciální setrvačnosti přesně definovaný hmotnosti termálně zpracovaný slitiny železa a uhlíku, unikátním a polozapomenutým způsobem spojený s raritním, ručně obrobeným předmětem z naturálně dehydrovaný a ryze přírodně vzniklý směsi vysokomolekulárního sacharidu a vysokomolekulárního polyfenolu ...ransom píše:Karle, nic si z těch posměváčků nedělej. Hele, kdybys měl cestu okolo, vem to s sebou a nějak to dáme do pořádku. Mám na dílně kalibrovanej svinovací třímetr.
A kutilmile - nelituju tě
Oponoval jsem ji, že to přece držím v ruce. Trvala na svém - že je to vybalené, pak na tom třeba něco najdem, budeme to chtít reklamovat, atd. Řekl jsem ji, že už to sháníme několik dní a že když už to držím v ruce, že už to nepustím. Zavolala jakéhosi týpka, a ten nám to prodal ještě se slevou, i když jsme žádnou slevu nepožadovali.
Větu "Vždyť sám vidíte že je nemáme." asi nikdy nezapomeneme. Nasmáli jsme se tomu tolik, že nám tím milá paní prodloužila život nejméně o několik dní
- tomasjedno
Doporučuji nastudovat význam pojmů pleonasmus, inerciální a setrvačnost, a poté znovu uvážit volbu termínů popisujících zmíněný děj plný různých tangenciálních i radiálních zrychlení na obloukové dráze, o gravitačním zrychlení nemluvě.EKKAR píše:inštrument, pracující na základě lokální akcelerace a následný inerciální setrvačnosti přesně definovaný hmotnosti termálně zpracovaný slitiny železa a uhlíku
A kutilmile - nelituju tě
- tomasjedno