Také z Číny.
Moderátor: Moderátoři
Nicméně třeba už techzpravy.cz a možná i řada jiných rádoby médií nahradila živé autory AI a má redakční systém, který pomocí AI generuje články zcela automaticky v nějakých intervalech pod různými pseudonymy včetně již zmíněného Karel Smělý. Vzhledem k nedokonalosti AI se pak ani nelze divit různým chybám či nesmyslům, které se v tom či onom článku nacházejí.
Ostatně pro různá média by to bylo ideální řešení mít takový redakční systém, který generuje články automaticky namísto toho, aby je psali živí autoři. To, že jsou to třeba různé slinty a nesmysly nikdo stejně moc neřeší.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Beru teda hlavně z bauhausa, tam mi ty jejich přídou tak nejak asi nejlevnější (nekterý markéty mají samý rádoby značkový jako boš, vo půlku dražší) a s kvalitou sem spokojenej.
Teď je votázka, jaký vzít vidiáky větších rozměrů (16+ a délky 40+) na náročnější průrazy do betonu, hlavně aby to bylo schopný odvrtat/uhnout armatury. Vobyč dvoujbřitý jsou sice levnější, ale taková jedna 🤐 armatůra je schopná je na jedné díře odrovnat. Už mám pár takovejch co mají břity obroušený do různejch zajímavejch tvarů
A kutilmile - nelituju tě
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je u obyčejných (s hladkou stopkou) vrtáků rozdíl v materiálu tvrdokovového plátku pro vrtání bez a s příklepem netuším, ale řekl bych že ne. Rozhodně je ale rozdíl ve tvaru ostří. Pro vrtání bez příklepu je ostří jako na dlátu a pro vrtání s příklepem je ostří jako na sekáči. Takto to je na mých starých vrtácích.EKKAR píše:Vidiovej vrták je ti do betonu ná cher, vidiový řezný "plátky" se ti příklepovým rázem rozdrolí, do betonu/kamene musíš mít plátky odolný proti nárazům. Označený jsou červenou barvou "hlavy" (pro normální sklíčidlo)...
Jenomže pořád ještě se najdou lidi, co ti na tvou lamentaci nad chybějícím příklepovým vrtákem s rovnou stopkou (v případě že vrtáš normální univerzální ruční vrtačkou s mechanickým příklepem) řeknou "nedělej Zagorku a tu díru do panelu/cihly/kachliček normálně vyvrtej vydyjákem, né?!?" - a pak když se ti to rozláme, tak ti řeknou, že máš vobě ruce levý a vercajk ti v nich jen hóří (osobní zkušenost). Na tý brigádě se samozřejmě používaly vrtáky pro "sklíčidlo" SDS, vrtačky byly minimálně "pětikila" a všecky s pneumatickým příklepem - rozdíl asi jako mezi prakem a MANPADS PL systémem ...Hape píše:Myslel jsem, že jde o vrtáky do zdiva. S vidiovým vrtákem do kovu jsem ještě nedělal a asi by mně ani nenapadlo vrtat s ním do zdi. Takový vrták musí mít snad úplně jiný břit, než vrták do zdi, ne?