Dobrý den, tak jsem ho teda rozebral že bych se zkusil podívat na ten potenciometr hlasitosti, tak jsem s ním předtím tehdy kroutil že jsem si teď všiml že tam leží jentak odpadnuté dráty co vedou k transformátoru, ale před matičkou která ten potenciometr drží je nějaká věc co je tam tak napevno že s tím hnu akorát trochu dostran nebo vůbec, má to smysl zkoušet nějak na sílu vytahovat
A taky, když se mi mírně pootáčí spodek magického oka (plast), nevadí to? Taky je trochu jak by ohořelé (v jednom místně vevnitř černé), ale do poslední chvíle fungovalo.
Dutou hřídel mám sundanou, úspěšně jsem od toho ztratil šroubek ale ten snad najdu, ale na bodu 4 jsem se právě zasekl, páčil jsem to kleštěma a z druhé strany scvaknuté svěrákem a nic, jenom mírně do stran to jde, to válcové ložisko je asi co se mi tam právě zaseklo
Slovo "vyměnit" bych použil až po pokusu o opravu, i když ho šlo tehdy koupit snáz. I potenciometr se dá opravit...i jeho vypínač. Akorát to není tak hned, že.
No rozdělat jsem ho zkusil, něco se tam točí, ale ta tyčka proti obalu nejde, ani taťka nevěděl jak ho rozpohybovat, mám tam dodvnítř nalít olej? Nic jiného mě nenapadá.