Můžeš mi tady dát odkaz, kde já navrhuji, jakou si má pořídit technologii displeje? Jsem opravdu zvědav, co z tebe vyleze. To bude něco zase o sluchátkách?DedVseved píše:Já si hlavně počkám, až tu konečně poprvé sdělíš tvůj vlastní návrh, jakou si má pořídit technologii displeje, jinak bys mě zklamal.
Nové TV (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
Dle mého názoru je OLED lepší než QLED, hlavně kvůli kontrastu. Před vánoci jsem pomáhal sousedovi z LG QNED 65" a celkem to taky ušlo, když se sledovalo ČT. Vše je o penězích.
Na LG shopu se dá např. sehnat OLED 55" Céčkové řady za 24.900 Kč https://www.lgshop.cz/55-lg-oled55c54la , ale vybrat si musíš sám, jestli ti to stojí za ten příplatek.
Tak to jsi mě velmi zklamal, když nedokážeš sdělit, na čem doma dosahuješ nejlepšího obrazu pro Novu s Primou v 960x540 a co mu můžeš s klidným svědomím doporučit. Obzvlášť když se nad všemi povyšuješ.
p32 píše:Samej profík od televizí (teď už jen v amatérech) a frana09 sem asi znovu už netrefí.
Buď v klidu, na co, kde a jak se já dívám, to ti může být u prdele a doba, kdy tvůj fotr koukal k sousedům, aby je kontroloval, tak už je pryč. Ano, ty jsi to asi pobral od něho, že?
A ano, moje poznámka o chytrých byla hlavně o tobě, když jsi psal, co si bude muset koupit, aby se ti asi vyrovnal. RNBW aspoň pravdivě napsal, že OLED jsou neopravitelné a já klidně přidám, že bych si je právě nekoupil kvůli pochybné výdrži.
A hlavně zamlouváš své ynteligentní rady o koupi LG Géčkové řady do 25 tisíc Kč, když zrovna tu za c) mají přece jen o trochu víc. Ano, to je ta, s kterou ses chlubil, jak ji máš v 77" a nikdo na tebe nemá.
A co chlapa, už máš?
Jinak příjemné strávení zbytku Vánočních svátků a taky Hezký den.
Jestli ze závisti pomlouváš OLED, který má v klasickém provedení TV nejlepší obraz a barvy, je jen tvůj velmi omezený pohled na věc. Přitom stačilo napsat, doporučuji tento typ displeje a proč, což se na čtyřech stranách nestalo.
Kdybys uvedl, mám doma starou LCD s 6-bitovým TN panelem, do které jsem si koupil novou základní desku na AE, abych měl aspoň DVB-T2 a mohl sledovat Novu s Primou, ale slyšel jsem, že tento typ ...... displeje je dobrý a chtěl bych ho, protože jde opravit, ale nemá nejlepší obraz a barvy, tak by to od tebe byl první konstruktivní příspěvek.
Hlavně se zpětně podívej, kdy jsem psal o Géčkové řadě a kdy padla cena od frana09, potom ti to docvakne. A jestli chceš v příspěvcích oslovit pouze mě a ne anonymně kohokoliv, tak to udělej jako chlap a ne jako přizdisráč.
- josef_novak
A co se týká otázky co je nejlepší teď tak každý lišák chválí svůj ocas.
Jedním z těch článků je samozřejmě i uživatel, co za funkce si vypne, zapne či nastaví.
Víme my, jaký obraz frana09 pokládá za nejlepší? Víme my, co dalšího od té televize požaduje za funkce a nastavení?
A že nejlépe je zaskočit na prodejnu, kouknout, co tam mají, porovnat si, když je na některém programu obraz mizerný, jestli je stejně mizerný i na dalších televizích, pak se kouknout na to, jak moc může krvácet účet, a koupit nebo nekoupit?
Hádáte se tu o to, jestli někomu, kdo by rád poctivý a vymazlený guláš se šesti, doporučit kaviár, mušle, nebo šneky.
- josef_novak
- josef_novak