Vtipy, vtipné články a odkazy IX

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
PotPalo

#676 Příspěvek od PotPalo »

:D
Přílohy
cervena-a-modra-pilulka.jpg
cervena-a-modra-pilulka.jpg
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
kejki

#677 Příspěvek od kejki »

zdroj X
Přílohy
wago.jpg
wago.jpg
bastliar

#678 Příspěvek od bastliar »

Žena mi povedala, že mi tento rok navoskuje vianočný darček uuuu asi dostanem snowboard.
Yarda1

#679 Příspěvek od Yarda1 »

EKKAR píše:...opáčil, že to je "jejich vnitřní směrnice"...
S vnitřní směrnicí jsem se taky kdysi setkal. Kupovali jsme nové auto v jiném městě než bydlím. V autosalónu seděl pojišťovák jedné, raději nejmenované pojišťovny, ale tu jsem považoval za lepší. Připadalo mi rozumné to auto pojistit už na cestu domů, tak jsme tu pojistku sepsali. Prý jsem si měl dojít do jejich pobočky v našem městě až dostanu RZ aby to do té pojistky doplnili. Což jsem posléze udělal. V pobočce seděla bába prý v té pojistce je chyba, tak jsem jí požádal ať ji opraví. Ale prý podle jejich vnitřních předpisů to nejde
Opáčil jsem, že mne, klienta, jejich vnitřní předpisy nezajímají. Tak jsme se ještě chvíli hádali, už jsem se chystal, že si zajdu do pobočky České pojišťovny co byla ve vedlejší ulici, načež se odzadu vynořil starší pán, bábu umravnil a najednou to šlo.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
jenicek

#680 Příspěvek od jenicek »

Tys to blbě pochopil, ona si onikala a vnitřní znamenalo uvnitř její hlavy. Oni si tím úředníci zvyšují seběvědomí, protože defacto většina z nich jsou jen cvičený vopice, který jen posouvaj lejstra z bodu a do bodu B.
EKKAR

#681 Příspěvek od EKKAR »

No, v mým případě to nebyl ouřada čili klotovej škrabák, ale podavač z regálu v krámě nejmenovanýho řetězce s kvartýrovou bižutérií. V dnešní době bych to netipoval na zvedání si sebevědomí, tenhle měl sebevědomí s erekcí tak mohutnou, že by mu ji i Robert Rosenberg záviděl - ale spíš na snahu vedení co možná nejvíc omezit samostatný přemejšlení podavačů na úplný základní minimum. A proč? Jedfnoduše proto, aby jim nepřišlo blbý co vlastně v takovým krámu prodávají za naleštěný prdy a PRCáckej schmade.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#682 Příspěvek od Hubert_79 »

EKKAR píše:v takovým krámu prodávají za naleštěný prdy a PRCáckej schmade.
Ovšem o ten naleštěný prd jsi schopen se hádat a HNÁT TO VEJŠ!!!
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
HF_Tech

#683 Příspěvek od HF_Tech »

Už když byl Karel malej tak byl tak trochu mešuge.
Přílohy
banksy-charlie-brown-firestarter.jpeg
banksy-charlie-brown-firestarter.jpeg
EKKAR

#684 Příspěvek od EKKAR »

Hubert_79 píše:
EKKAR píše:v takovým krámu prodávají za naleštěný prdy a PRCáckej schmade.
Ovšem o ten naleštěný prd jsi schopen se hádat a HNÁT TO VEJŠ!!!
Jsou to MOJE peníze, JÁ platím, takže JÁ CHCI ABY TO MĚLO ASPOŇ JAKOUS-TAKOUS KVALITU. Pokud ty jseš s tímhle stavem smířenej, buď si - mně takovej přístup stolicuje a bráním se. Ty si buď vofce - ale pak se už nikdy nediv!
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#685 Příspěvek od Hubert_79 »

Osobně takový dreky (ještě za osm stovek) nekupuju. Nejsem spokojen s kvalitou, tak nechť si to prodejce vetkne do špic a jdu jinam.
Když se stane, že i tak pořídím něco s nedostatečnou kvalitou, tak to třeba řeším (ne u věci za pár pětek...), ale rozhodně o tom nesepisuji romány a nešermuji tím, že to dám do televize a podobně.
Být veřejně za kokota rád přenechám jiným :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
ransom

#686 Příspěvek od ransom »

Hledat kvalitu, byť "jakoustakous" v Jysku? To zavání neznalostí, omylem, naivitou nebo přímo nerozumem. Tam chodím s plným vědomím, že hledám levný šmejd na jednorázové použití nebo na dodělání doma.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
EKKAR

#687 Příspěvek od EKKAR »

Já tam chodím/jezdím řešit problém, když už skutečně nemám kam jinam. Sháněl jsem už asi 5 let novou kulatou taburetku (někdo tomu říká "bobek") s tvrdou kostrou = aby to nebyla jen koženkou potažená koule/válec z molitanu, ale aby se na to dalo relativně bezpečně i postavit, když se člověk potřebuje dostat s dosahem mimo svoji rostlou vejšku. Měli jsme od kedysi dávna dvě takový sedačky - koženkou potaženej válec, vzniklej z polystyrénovýho jádra a molitanovýho obložení. Jenže zub času zapracoval - a já hledal náhradu. Můžu za to, že celorepublikově všecky ostatní prodejny nábytku a i ty v cca 70km příhraničí v Pšonsku nabízely jen pravoúhle tvarovaný respektive jen měkký "bobky"? Jedinkrát se nám asi 5 roků z5 povedlo koupit válcový - jenomže mají jen 30cm na vejšku a jsou prostě nízký. Takže jsem zajásal, když se povedlo najít nabídku vyšších. A sorry hop jako - že mě za to kritizuje Tomáš, beru - ale u Hubertuse, kterej na truhlářskou hoblici kouká jako skopčák na vorloj mi jakákoliv kritika přijde vysloveně mimo hrnec.
Yarda1

#688 Příspěvek od Yarda1 »

EKKAR píše:...aby se na to dalo relativně bezpečně i postavit, když se člověk potřebuje dostat s dosahem mimo svoji rostlou vejšku...
Stalo se mi, že jsem potřeboval dosáhnout někam kam jsem nedosáhl z podlahy, tak jsem si stoupnul na kuchyňskou židli a propadl jsem sedákem. To se mi s žádnou jinou židlí nikdy předtím nestalo.
Už máme nové židle, sedák je ze stejného papundeklu, ale na rozdíl od těch předchozích židlí je zespodu podepřený malým dřevěným špalíkem. Na lezení do výšek v kuchyni jsem si raději pořídil hliníkové schůdky.
...Nepřeju nikomu nic zlého, končil doktor Vlach, a mé nervy nepotřebují vzrušujících podívaných jako dráždidel, ale kdybych se dověděl, že podle neprávem zapomínaného způsobu, užívaného za Karla IV. blahé paměti, budou tohohle mistra truhlářského potápět v koši do Vltavy, šel bych tam už ráno, abych si na tu podívanou zajistil místo hned u zábradlí...
Přílohy
000sedak.JPG
000sedak.JPG
Naposledy upravil(a) Yarda1 dne 01 led 2026, 11:59, celkem upraveno 1 x.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
ransom

#689 Příspěvek od ransom »

Když jsem nesl k čalouníkovi židle, podstrčil jsem mu i kostku polystyrénu. Takže máme taburetku se sjednoceným designem, pevnou, únosnou, stabilní a lehoučkou. Slouží roky.
Hliníkové schůdky by v domácnosti měly být stejnou samozřejmostí jako štětka na hajzl.

Yarda1: Cituješ M. Macka?
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
EKKAR

#690 Příspěvek od EKKAR »

Ne. Zdeněk Jirotka - Saturnin.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“