Kupovali ste niekedy niečo z webu "Prom.ua"?
Moderátor: Moderátoři
Kupovali ste niekedy niečo z webu "Prom.ua"?
Pripadne by mi niekto vedel pomoct za nejaku rozumnu uplatu s nakupom z Ukrainy? Nasiel som tam nejake veci (ND) co tu v okoli su nedostatkove priadne za 5x vyssie ceny.
Ak by mi niekto vedel poradit, bol by som Vam vdacny.
Je to platforma, potkáš tam různé prodejce a moc ti nepomůžou.
A kutilmile - nelituju tě
- martinkopp
- já dám odkazy na díly;
- dotyčná osoba všecko objedná na svou UA adresu a zaplatí to - zároveň dá tomu kontaktu vědět, kolik to celkem stálo;
- NĚKDO KDO POJEDE SEM převeze ty díly sem do CZ - jsou malý, dají se strčit do kapsy. Počta UA-SK může selhat na celnici, Packettu HU-SK nebo SK-SK nechtějí oni kvůli komplikacím, který už jsem napsal;
- ty si vyřídíš Packettu CZ-SK, pošleš kód a my to odtud pošlem - ty zároveň převedeš love, ještě dohodnem, kolik bude dotyčná osoba chtít za ten převoz a v jaký měně - jestli CZK nabo €, případně U$D. Částku se dovíš už v momentě, kdy se to bude objednávat.
Zatím jsem nic takovýho nedomlouval, je to o tom, kdo bude schopnej to u nich objednat a kdo to převeze. Fakt je, že oni si navzájem vozí dost věcí a vůbec mezi nima dost kvete systém "já na bráchu, brácha na mě" - pomáhají si v míře pro nás naprosto neuvěřitelný.
A ještě se optám - jak jseš na tom s jazykem, jseš schopnej se domluvit rusky nebo ukrajinsky? Kdyby to bylo náhodou potřeba ...
OK, to som nevedel ze ide ide o mladych ludi, mal som predstavu nejakeho kamionistu, co tam chodi...
Ako som pisal, nieje problem, samozrejme ked financie, tak financie....
S tou Ukrajincinou, ci Rustinou to uz je trochu probem, ucil som sa na zakladke 2 roky...
Ak by to slo mozno kontakt cez mejla...., pripadne nejaku Cesko-Ukrainsku mutaciu by som mozno dal, len aby sme sa vsetci navzajom spravne pochopili....
S postou tiez problem nevidim, odkial to budu ochotny posielat....
Pripadne ak by bolo treba kontakt tak kludne PM... tam si mozeme vymenit kontakty.
Zatial DIKY a pozdravuj ochotnych