21 století a dofouknutí kol
Moderátor: Moderátoři
Ve všech vzdušníkách zamrzá kondenzát. Takže i v těch přenosných, pokud vzduch nejde přes sušičku. Do toho se investuje tam, kde se bez tlakového vzduchu nedá existovat. To by musely být v temperovaném prostoru. Holt si musíte za mrazů zajet někam, kde je kompresor v teple.
Možná to mají ošetřené na velkých benzinkách někde na dálnici, nevím. Řadu let jsem to nepotřeboval.
Tady v okolí dejme tomu 10-15km na každou stranu je asi 10 benzínek - a tuhle přenosnou nádobku měli ještě nedávno jen na 1 jediný z nich, ex-Benzina/Orlen "pod Duklou" v Údolí Opic. Nevím jestli ji mají ještě teď, nejezdím tam, jsou předražený. Ostatní pumpy mají buď kompresor venku ve stojanu, nebo jsou bez (typicky samoobslužný pumpy COOP).ransom píše:Těm přenosným tlakovým nádobám zamrzají při jejich plnění plnící ventily. Ve všech vzdušníkách zamrzá kondenzát. Takže i v těch přenosných, pokud vzduch nejde přes sušičku. Do toho se investuje tam, kde se bez tlakového vzduchu nedá existovat. To by musely být v temperovaném prostoru. Holt si musíte za mrazů zajet někam, kde je kompresor v teple.
Možná to mají ošetřené na velkých benzinkách někde na dálnici, nevím. Řadu let jsem to nepotřeboval.
A kutilmile - nelituju tě
*wall, *faggot.EKKAR píše:Jump into the Wall, Fagott!!
Neviem, aké ustálené slovné spojenie má byť "jump into the wall". Ak to má byť doslovný preklad "skoč do zdi", je to ako nápad v angličtine povedať "you ox" akože "ty vole". Fucking pathetic trying to sound smart and all.
A kapitálky generických podstatných mien má leda deutsch.
Tolko k novoročnému rýchlokurzu jazyka anglického.
Mne technik na STK, po tom ako uvidel v kufri dofúkavačku na kolesá, autodiagnostiku, rázový uťahovák, štartovacie káble, lano, multimeter, plechový kanister na benzin, sprej na MAF senzor, bandasku s olejom, fridexom, golu, žiarovky a poistky... tak rezervu radšej ani nekontroloval.
Ja reku že povie čo za vrak to je, ked tam nosím pomaly celé vybavenie garáže - a on mi pochváli ukážkové emisie.
Je to určitě chvályhodné, ale já na STK vždy všechno vyhážu do garáže a nechám tam jenom to předepsané. Nemusím potom řešit, že se mi tam něco jako ztratilo. Před STK zkontroluji jak svítí všechny žárovky, i rezervní v kufru, tlak v rezervním kole, projedu to a vytočím pořádně do otáček, probrzdím brzdy (očistím od rzi) a dám to na STK. Naposledy před 14 dny, kdy jsem to tam dal a za hodinku a čtvrť mi volala recepční, že je to hotovo a naprosto bez závad. Na 14 let starou herku to jde, emise pod výrobními hodnotami (asi to tam mají pokažené).rampage píše:Mne technik na STK, po tom ako uvidel v kufri dofúkavačku na kolesá, autodiagnostiku, rázový uťahovák, štartovacie káble, lano, multimeter, plechový kanister na benzin, sprej na MAF senzor, bandasku s olejom, fridexom, golu, žiarovky a poistky... tak rezervu radšej ani nekontroloval.
Kdo je vlastník/provozovatel STK? Tady je to DEKRA a výslovně na všem starším 10let hledají sebemenší mouchy.p32 píše:...Je to určitě chvályhodné, ale já na STK vždy všechno vyhážu do garáže a nechám tam jenom to předepsané. ... za hodinku a čtvrť mi volala recepční, že je to hotovo a naprosto bez závad. Na 14 let starou herku to jde, emise pod výrobními hodnotami (asi to tam mají pokažené).
A kutilmile - nelituju tě