Tak zrovna včera na Silvestra sa mi pokazila telka od Hisensu.
začalo to nevinnym pripojenim PS4 ..nič neobvykleho.až do momentu kde som aktivoval ovladanie HDMI CEC. a akonahle som chcel ist do nastavenia obrazu svojvolne zacne posuvnik(sipka na hore) chodit hore.. je potom dost obtiazne zmenit volbu..ked chcem ist nizsie na vyber stale si to svojvolne prepina nahor. u šetkych volieb v nastaveniach to je takto. pri prepnuti na tv vstup sam prepina stanice stale ako keby bola sipka nahor aktivna.
fyzicke tlacitko na TV sme vobec nepouzivali. vytiahol som aj baterky z ovladaca myslel som ze to robi on..ale nic skusil som teda prepinat na tv a to same.aj som myslel ci to nerobi uz pripojene PS4-teda gamepad--ale nie plejko sme vypli odpojili hdmi a nic.
prve co som urobil vypol TV na 30min..ziadna zmena
potom tov.nastavenia(katastrofa preklikavat sa)..tu ked sa telka zapla a ponuka vyber krajiny, jayzku tak tu nic nepreskakuje, az ked potvrdim tie licencne podmienky a prejde na vyber pripojenia k sieti..pripajam iba WiFi a tu nemam sancu zadat heslo lebo tu uz preskakuje ako do vrchu pri posunuti o jeden znak tak aj do stran. preto som zvoli prihlasanie WPS modemom.
HDMI porty su nefunkcne-skusal som aj android TV box a projektor,ktore na inom TV funguju
a sanca dostat sa do ser.menu je nulova.
preto by som chcel skusit prehrat firmware..neviem ci to pomoze alebo nie.
len to je uz trocha krkolomne zohnat na 5rokov stary TV firmware. tam kde ho "najdem"tak sa plati cryptomenou a tu ja nemam a ked tam je platba kartou tak stranka neni zabezpecena bojim sa o udaje.
ofic.podpora pre CZ SK..nema ani ponuku na softw, ..seriove cislo mi pise ze je incorect.
keby ho nahodou niekto mal bol by som rad keby mi ho poskytol... nemam problem zan zaplatit.
tady je ale nejde stiahnut
https://drive.google.com/file/d/16Y_07X ... 2jJuV/view