Vyber kvalitniho multimetru

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
TAKJAN

#122 Příspěvek od TAKJAN »

Ten zelený by asi nikdo nezkousnul. Zelená =fuj. Uni prostě ne, je to low end. Toho parkinsna mám, do práce blbý, pro amatéry.
TAKJAN

#123 Příspěvek od TAKJAN »

On ten Finest umí frekvenci, má min/max a průměrování. Což se v regulaci hodí.
Hydrawerk

#124 Příspěvek od Hydrawerk »

Ten Finest za ty peníze bude dobrej, ale asi je to klidně 8 let skladovaný přístroj.
RX-20
Doporučuje se dohled moderátorů

#125 Příspěvek od RX-20 »

TAKJAN píše:Ten zelený by asi nikdo nezkousnul. Zelená =fuj. Uni prostě ne, je to low end. Toho parkinsna mám, do práce blbý, pro amatéry.
Souhlas, ta zelená věc je naprostej úlet.
Doporučuju tyto
https://www.tme.eu/cz/details/kt203/mer ... /kyoritsu/
https://www.tme.eu/cz/details/flk-301d/ ... -301d-eur/
S časem se vše zhoršuje (zákon prof. Parkinsona).
Diskuze s hlupákem je ztráta času, protože hlupák vás stahne na jeho úroveň a umlátí vás jeho hloupými argumenty.
TAKJAN

#126 Příspěvek od TAKJAN »

Tak jsem kouknul na ten klešťák FINEST 135. Vyrobeno v Koreji. Je u toho i nějaký protokol o výrobní kalibraci. Napájení z 9V, což je blbé. Ale zas při zapnutí ukazuje bargraf hodiny provozu. Pouzdro je otřesné. Přesnost normální, když to mám tak napsat. Po zapnutí je vždy nastaven AC proud. Fičury: Aut/man, měření min, max a průměr. SOFT ukazuje třísekundový průměr. CREST na AC, pokud je faktor roven 1,414, jde u čistě sinusový průběh. RECORD zaznamenává min, max, avg, nebo jen peak. Běží až do vybití baterky. Pípák je perfektně rychlý, pod 35 Ohm. Měření frekvence pouze z protékajícího proudu, od 4A. Ale to asi nevadí. Odpory měří normálně, varování před cizím napětím. Vůbec vlastně nejsou uvedeny hodnoty odolnosti. Dodává Blue Panther.
Přílohy
finest.JPG
finest.JPG
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“