PS2 pro H55 1156-pin Desktop Computer Motherboard HM55

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

#61 Příspěvek od BOBOBO »

Jen spodní podložka je zase pevná , plechová ve velikosti toho bílého plastu .
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od RayeR »

Ty zelenaci jsou ethernet radic a to bliz CPU je nejspis VRM (kontroler vicefazoveho spinaneho zdroje pro CPU), takze nic z toho IMHO neni SuperIO a fakt tam nevidim jineho kandidata, jedine v podobe tech neosazenych cipu...
BOBOBO

#63 Příspěvek od BOBOBO »

To bude asi věc . :lol: foto celé , žeby hračka do ZDŠ ? cenou by to odpovídalo ....
Přílohy
IMG_0347.JPG
IMG_0347.JPG
IMG_0346.JPG
IMG_0346.JPG
BOBOBO

#64 Příspěvek od BOBOBO »

Když se vrátím k fotce lesano , tak asi tam bude nejvíce infa . Já jsem tu fotku sem nedal . :lol:
Kdo si hraje nezlobí . Třeba to umí i5ka sama .
judeware

#65 Příspěvek od judeware »

ok1hga píše: . . . co je to za "pcmága", který si s takovou hloupostí neporadí ???
. . . deska která nemá PS2 konektor, ho jednoduše nepotřebuje.
Pokud deska konvenční porty "nemá", je skutečně naprosto proti logice řešit PS/2 takovýmhle roubováním. Do BIOS-SETUPu musí jít vstoupit i za pomocí klávesnice USB. Existuje na to spousta triků!!! A dále, jak už zaznělo, ne každá klaviatura s USB je v tomhle bodě použitelná. Schválně jsem vytáhl starší desku EPIA-M a otestoval požadovanou "proceduru". Do SETUPu jsem se dostal, i přesto, že byla položka "USB keyboard support přepnuta na "Disabled". :!:
BOBOBO

#66 Příspěvek od BOBOBO »

Co dodat , blahopřeji . Určitě budeš dobře spát a já ti to přeji .

Politika smáznuta. Taky dobrou. jimirek
PotPalo

#67 Příspěvek od PotPalo »

Ono je bežné že vstup do BIOSu blokuje UEFI, ten hneď načítava Windows nech sa stláča čokoľvek. To je potom ťažké.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
judeware

#68 Příspěvek od judeware »

BOBOBO píše:Zdravím přispívající . Dotaz je na připojení PS2 klávesnice k tomuto MB . je tam prý BIOS , ale do něj jde jen vstoupit přes PS2 kovou klávesnici . Až v něm se dá spustit USBčková klávesnice..
Toto kvaziinformatické tvrzení rádce zakladatele tématu je k smíchu. A zakladatel sám je tak trochu demagog, já o voze, on o koze.

Místo toho, aby se zeptal, jaké že jsou ty správné triky, jde-li o stav, že to s klávesnicí do USB údajně nefunguje.

O disk v tomhle momentě asi nejde, ale pokud by šlo o jiné (hotové) PC s diskem vč. funkční instalace a z nějakého důvodu by byl vyžadovaný vstup do SETUPu, fyzické odpojení disku od rozhraní je operace proveditelná do minuty (kromě některých nevhodně umístěných kancelářských strojů).
BOBOBO

#69 Příspěvek od BOBOBO »

To je stejné , jako bych křesťana přesvědčoval o islámu . K smíchu seš tady ty . Já zde nikomu neradím a jako přiznaný neznalec se ptám . Ty chceš ze stavu toho , kdo něco o tomto ví útočit . Něco si nalej , zkus pustit to mezi ušima a nech blbostí . Mi můžeš chtít něco radit , ale já nebudu tvou ,možná radu , moci využít , když nevím , která bije . Ten maník mi chce , narozdíl od tebe , na místě pomoci .
judeware

#70 Příspěvek od judeware »

Řešením je správná manipulace s USB klávesnicí (vhodnou klávesnicí) a nikoliv nesmyslné rady, že je zapotřebí do oné desky naroubovat konektor pro klávesnici PS/2.
BOBOBO

#71 Příspěvek od BOBOBO »

PROČ mažeš ho vna ????
dj_Paul

#72 Příspěvek od dj_Paul »

Já bych se ještě zeptal na jednu věc, která tu nezazněla:
Vidíš vůbec něco na monitoru? Nevíme jaký tam je CPU a jestli v něm je GPU, bo dedikovanou GPU nevidím.
BOBOBO

#73 Příspěvek od BOBOBO »

Nyní poslouchám zprávy , v klidu dopiju Nechory , půjdu spát , musím strávit vyšší nitrooční tlak v pravém oku , ještě přinesu uhlí , ráno dá-li vstanu , dám si vlašák , vyřídím poštu , sestavím ohovárané komponenty a zapnu . Pak uvidím , body vyměřím a dám vědět . Usínám s nadějí . :lol: Irán mne nepotřebuje .
Ale vzhledem k tomu , že prý nelze vstoupit do BIOSu , tak předpokládám , že cosi uvidím .
PotPalo

#74 Příspěvek od PotPalo »

"ENTER PASSWORD" :rofl:
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
xsc

#75 Příspěvek od xsc »

Přesně tak, je naprosto nesmyslné roubovat PS/2 na takovouto desku. Těch desek číňan prodává spousty a nikdo takový problém neřeší. Buď je tam blbě to napájení USB nebo to prostě jen chce komunikující klávesnici. Bootovat do BIOSu s USB klávesnicí umí i desky s C2D a asi i starší kusy. Taky ne do všech BIOSů se leze klávesou DEL :-)
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“