TV aplikace YouTube se "vylepšlia"

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
houmr

TV aplikace YouTube se "vylepšlia"

#1 Příspěvek od houmr »

Jen pro ty, co to ještě nezjistili - ověřeno již na několika SMART TV: Po přeinstalování aplikace YouTube již nelze sledovat videa jako host. Tato nabídka tam sice zůstává, a když se na ní klikne, lze sice vyhledávat, ale po vybrání videa to stejně požaduje přihlášení. Protože v mém okolí mám dost důchodců, co na YouTube sjížděj kombajny, traktory, či si hrajou na strojvedoucí až ty co koukaj na vaření, mrazí mne vzádech, jestli jim všem budu muset postupně zřizovat účty...
Navíc přihlášení pomocí klávesnice opakovaně vždy selhalo, šlo to jen přes načtení QR kódu.

Máte někdo podobnou zkušenost?
kejki

#2 Příspěvek od kejki »

Už dávno a jako boomer jedu přes připojený NTB. Nepomohlo by vypnutí historie? Vím, že mi vždycky youtube pláče, že mi nemůže nic nabídnout, protože je historie vypnutá. A pak stejně na boku vyskakují politické s***y.
Ivan_01

#3 Příspěvek od Ivan_01 »

Si si istý ? Skúšal som teraz na 2 TV (Sony a Samsung) aktualizáciu Trubky a mne režim "hosť" normálne funguje. Akú máš najnovšiu verziu YT po aktualizácii ?

Edit: verzia YT 20261301
Naposledy upravil(a) Ivan_01 dne 15 led 2026, 13:34, celkem upraveno 1 x.
houmr

#4 Příspěvek od houmr »

Zjistím a ž budu doma. Ale přeinstalovával jsem teď během Vánoc Panasonic TX-49DX603E a LG 32LF652V, na obou jsem nikoho nepřihlašoval (nejsou moje) a obě se chovaly stejně - po výběru "sledovat jako host" jsem sice mohl videa vyhledávat, ale po odkliknutí kteréhokoliv náhodného videa mi to ukázalo QR kód a požadovalo přihlášení.
matahari

#5 Příspěvek od matahari »

Je to jen domněnka, ale možná ty videa měly věkové omezení a proto YT požadoval účet.
KUBO

#6 Příspěvek od KUBO »

houmr píše:Panasonic TX-49DX603E a LG 32LF652V
LG - r.v.2015
Panasonic - r.v.2016

Nie je to tým, že skončila licencia zakúpená výrobcom? Sú to staré modely.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“