Divné zvuky z myčky Bosch SMS53M92EU
Moderátor: Moderátoři
Divné zvuky z myčky Bosch SMS53M92EU
Čerpadlo při začátku mytí jde normálně a napouštění taky nevydává žádné nezvyklé zvuky. Zatím myje normálně, ale co se dá čekat dál?
Nesetkal se někdo s něčím podobným?
- Přílohy
-
myc.zip- (140.9 KiB) Staženo 126 x
- serviceman
Tak zkus to, že se prostě zamysli nad tím, jak bys tuto "závadu" vyrobil a čím. Tím většinou odpadnou dohady na jiné závady, které s tím nemají nic společného a zbytečně bys je řešil. Někdy se sejdou i dva problémy naráz.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si, že kdyby to bylo oběhové čerpadlo, tak by asi nemyla nebo špatně. Kdyby tam alespoň šlo nasimulovat zavření dvířek. Vyndal bych ramena a koukal, kdy se to objeví.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Naše myčka myla dobře, akorát po napuštění nové dávky vody v průběhu mycího cyklu, se čerpadlo občas hned nerozběhlo (ale nakonec ano), zatímco ohřev vody se spustil hned a to se potom děli věci.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
EDIT:
Tak ani 7z mi to neotevře.
Píše: Nelze otevřít soubor jako [zip] archiv. Chyby: Není archiv
Děláš to správně. Dnes se myčka starší 12 let už ani nevyplatí opravovat. Při dnešní kupní síle si novou koupíš za půlku důchodu a ještě ti zbude na utěrky. Když to funguje, tak to nech dalších 3-5 roků fungovat.hafca píše:Asi to tak dopadne, její 13 a velká oprava už asi nemá smysl. Začínám střádat do prasátka.
Je to jen problém asociace souborů z internetu v prohlížeči s programy, v kterých se to má spouštět. Možná by stačilo to v tom WinRAR zrušit a nechat možnost výběru volby spuštění dle vybraného programu.Hape píše:Já mám na archivy asociovaný WinRAR a ten mi při otevírání píše, že má archiv neznámý formát nebo je poškozený.
Máme to stejně. Teď jsem to zkusil z mobilu, bez registrace a chová se to stejně. Klepnu na stáhnout a jede MP3.Hape píše:Já mám na archivy asociovaný WinRAR a ten mi při otevírání píše, že má archiv neznámý formát nebo je poškozený. Ještě to zkusím v programu 7z, ale to musím soubor nejprve uložit na disk.