Pomoc s kamerou-chybejici kabely
Moderátor: Moderátoři
Pomoc s kamerou-chybejici kabely
http://81.89.57.132/library/files/jcc_ir421w_ir431w.pdf
a ty zedníky co ty kabely zlikvidovali, resp. toho kdo kameru provozoval před tebou, nakopat řádně do řiti, nejlépe s rozběhem!!
Lidi, co ztrácejí dokumentaci a zahazuj příslušenství, bych někdy taky pomalu kastroval.
Crifodo píše:...resp. toho kdo kameru provozoval před tebou, nakopat řádně do řiti, nejlépe s rozběhem!!
Lidi, co ztrácejí dokumentaci a zahazuj příslušenství, bych někdy taky pomalu kastroval.
Dodám, jen že bych je kopal do (_!_) ZEPŘEDU - mám obdobné zkušenosti - dyť to sou jen kabely, ty ať si elektrikáři natáhnou nový....!!!!
A kutilmile - nelituju tě
Vlastne mi jde jen o ty 4 piny...stacilo by mi trosku nasmerovat, protikus a multimetr mam, soucastky rozpoznam...ty 2 piny u IR si uz pak dokazu odvodit.Je sice smutne, ze sem "lezu", kdyz moje "bastlirske" schopnosti zacinaji a konci u nalezeni a vymeny elytu na boardu, a vsechny kamery sveta jsou mi sumafuk, ale zas mam mam celkem dobrou "mechanickou" pamet, takze kdyby nekdo v budoucnu resil tento problem, tak mu jen tak z hlavy reknu co a jak...ale nevysvetlim proc.Kdyby byl aspon datasheet od ccd a videl bych v tom nejaky smysl tak se k tomu zapojeni uz nejak dokopu, ale takhle...a navic hledat neco na netu s FUP od O2 (down cca 5kB/s), vetsina materialu na toto tema je v PDF, 20 minut cekam nez se to nacte a ve finale je to dalsi katalog se zakladni specifikaci...sedim tu temer v kuse od vcerejsich 16:00 a prakticky efekt zadny...tajne jsem doufal ,ze nekdo tuto kameru vlastni, bude ochoten odsroubovat kryt a sdeli mi +12 tam, GND tam na video pouzij koax, zjistim jestli kamera aspon skytne a ma cenu shanet orig. kabelaz pripadne s tim obtezovat nejakou zkusenejsi osobu...nebijte me jsem jeste mlady a naivni...a k tomu asi 🤐.Kazdopadne diky za snahu