Toshiba 32L2963DG
Moderátor: Moderátoři
Toshiba 32L2963DG
main 17MB211S
panel VES315UNDB - 2D - N21
bez toho aby si urobil dump starej nand ti ziaden novy nepomoze, pretoze ten bude mat BB na inom mieste ako tvoja nand. existuje vsak servisny repair file, ktory je vsak len pre servisy. takze skoc do servisu alebo urob dump a niekto ti posle prisposobeny pre tvoju nand - pocitaj ale s tym ze obe varianty budu za úplaturolnas píše:zdravím, u tv se zobrazí pouze logo.Led bliká červená zelená Potřeboval bych zřejmě náplň do NAND. Mohl by někdo poskytnout ?
main 17MB211S
panel VES315UNDB - 2D - N21
https://www.badcaps.net/forum/troublesh ... l-17mb211s
Je tam odkaz na ruskou stránku, kde si můžeš stáhnout update na flashku. To bych zkusil jako první - při zapnutí do zásuvky držet OK, teoreticky by se měl spustit update. Prakticky to u mě nefungovalo.
V tom případě je řešením ten můj soubor (poslední příspěvek), který se nahraje do SPI. K tomu potřebuješ SPI programátor a nejspíš ten čip vyletovat (kleště se mi tam nevešly).
Poslední varianta by pak byla přehrát přímo flashku v programátoru. Mám ten dump, co mi tam kolega posílal (link už není funkční), ale je to pro trochu jiný typ. Příp. bych možná poskládal obsah paměti i podle toho updatu přímo pro tuhle TV.