Stránkování ve vyhledávání
Moderátor: Moderátoři
- uzivatel001
Stránkování ve vyhledávání
dal jsem hledat "baterie", píše to "11607 výsledků hledání" a "Strana 1 z 774", ale nejde přejít na další strany (jsou prázdné).
Dík
Není to vlastnost EB, je to vlastnost enginu, na kterým fórum běží. Ten je bohužel 20 let starej a ač je připravenej přechod na moderní verzi, závisí to na souhlasu osoby, která doposud není plně svéprávná.masar píše:To je vlastnost/omezení/nedostatek EB. Pokud je výsledků více jak 10 000, zobrazí se jen 1. stránka. ...
A kutilmile - nelituju tě
Dodám: jestli budete chodit přes "zobrazit všechny příspěvky uživatele", který má přes 7600 příspěvků, pak na ten bug pravděpodobně ještě narazíte.Karel_IV v jiném vláknu píše:Omlouvám se, je to moje chyba.![]()
Trochu jsem upravil vyhledávání. Pokud narazíte na chybu přímo ve vyhledávací části, prosím pošlete sem odkaz, který vám dělá problémy, případně i kroky, jak chybu zreplikovat. Děkuji za spolupráci a dobrou noc
Možná raději ne do tohoto tématu, ale do této sekce.
Když ve vyhledávání zadáte slovo, nebo frázi, a to ve tvaru, v jakém by se měly v hledaném příspěvku toho autora vyskytovat, problém nebude.
Pořád platí, že správný dotaz je podmínkou pro nalezení odpovědi.
Ale nic to nemění na tom, že už Murphy prohlásil, že počítač nikdy neudělá, co chcete, ale jen to, co mu přesně sdělíte, že chcete. To platí pro vyhledávání stále. Zkuste si někdy někdo prolistovat takových 500 stran příspěvků, aby vám nakonec došlo, že to, co hledáte, asi napsal jiný uživatel...