Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 2

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#661 Příspěvek od Hubert_79 »

Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#662 Příspěvek od zdenoeddie »

Nakadah píše:Otec měl 110l měděný kotel, .... A pak se furt našli takoví co tvrdili, že ten hnůj z palírny s ocasem vzadu je lepší než to s čím se ty mazlíš X týdnů.
Moj otec sa tomu venoval takisto v ramci travenia volneho casu, mne to pride ako strata casu, a kedze nemam k alkoholu vztah (otec ani tolko, nechapal som tomu ako abstinent moze tolko casu venovat vyrobe niecoho, co v podstate nepotrebuje, ale dovod bol prosty, vyuzit vsetko co zahrada ponuka), tak je to pre mna nepodstatne. Jablk a sliviek som sa nazbieral za detstvo tolko, co ani v Kauflande este nevideli, a dnes k tomu pristupujem len z toho hladiska, ze mi je luto to nechat zhnit na zemi, akurat ze to konci v komposte... inak sa vsetko zavari, a pri 3 detoch kompotov na zimu nikdy nie je dost.

Mali sme velky kotol (parak) na zabijacku, a k tomu 120l sud s medenym hadom vo vnutri a dalsie vychytavky, ktore ma v tom case nezaujimali. Ale bolo to zaujimave aj pre dieta, hlavne ked trebalo podkladat do kotla (fascinacia ohnom, a tam mozno zapocala laska k elektronkam? :) ).....
robos

#663 Příspěvek od robos »

Vedel by mi niekto povedať, aké využitie mali tieto štítky s názvami rozhlasových staníc na plechovom držiaku? Ďakujem.
https://aukro.cz/stupnice-mest-vysilani ... 7107635694
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#664 Příspěvek od Lukas-Peca »

To je příslušenství k některému radiopřijímači Telefunken ze začátku 30. let. Ty štítky byly výměnné, kdyby některý vysílač změnil frekvenci. Mám Telefunken 500, který tento systém má taky, ale štítky jsou průsvitné. Toto bude nejspíš k některému typu s tzv. kočičí hlavou (Katzenkopf).
robos

#665 Příspěvek od robos »

->Lukas-Peca: vďaka za info, na základe toho som už bol schopný nájsť si to na internete. Telefunken 500-ka - nebol to ten prijímač, čo mal na stole rada Vacátko v Hřišních lidech? To malo tuším stupnicu do oblúkov, zrovna ako ten Katzenkopf, takže asi nee.
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#666 Příspěvek od Lukas-Peca »

To bylo Mende 180WL :)
robos

#667 Příspěvek od robos »

OK, takže z dovozu.
Killroy
Moderátor

#668 Příspěvek od Killroy »

Kdo má pojistky námi předepsané, tomu se při zkratu nic nestane. Ale i tak je třeba mít zásobu do konce života.. :)
samec

#669 Příspěvek od samec »

Náhodou, celkom dobrá cena. Sa pozri, čo dnes stoja trubičkové poistky. Napríkad také malé pod 100mA. Rýchlo kupuj, kým ešte nikto neprihodil.
dvorak

#670 Příspěvek od dvorak »

ransom

#671 Příspěvek od ransom »

Jsou i dražší. Varovné jsou mizerné fotky, málo fotek, špatný překlad popisu, ani slovo o použité cartridgi, a nabízí se otázka copak asi bude v té nerozbalené bedně doopravdy...
Tohle se kupuje buď u nóbl prodejců, nebo na specializovaných bazarech.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
vaclavpe

#672 Příspěvek od vaclavpe »

Nevím, jestli jsou to nabídky zajímavé, ale rozhodně vtipné, např. zesilovač s GD607/617 s tímto popisem:
Zesilovač hig end germanium AR konstrukce sentiment
Dle fotek, pro sběratele Tesla retro...
Hig endovy analogovy zvuk do ARS824 třeba...
Plně funkční...ale poťaky nutné prostřikat škrkaji a trochu přifiltrovat napájení by se tež hodilo...
A to jsem to pustil jenom z mobilu a do nějakých aiwa vežovek a i tak mi spadla brada...
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#673 Příspěvek od Habesan »

warp

#674 Příspěvek od warp »

Ten katalog elektronek mám, rok 1965, skoro jako nový - neponičený, cena tehdy 50Kčs.
starecd

#675 Příspěvek od starecd »

Zdravím, kde se dá vypovědět na aukru zasílání spamových zpráv a upozornění, někde zmizel formulář. Rozšiřují jen "nejčastější dotazy" jinak je vše k hounu.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“