Sháním, vyměním Amáro, PE a KTE
Moderátor: Moderátoři
http://aradio.cz/inzerce.html Jsme hnedka o polovinu dolu, nez ty uvadis(jeste zapocitej slevy pri pravidelne inzerci), neco stoji vydani, hodne vydaji na platy, platba majitelum publikovanych vytisku+pravidelne vydaje(najem,inkaso...) a POCHYBUJI ze jim zbyde peknych par set tisic. Asi tak.
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Možná kdyby dávali ty Amára i s inzercí v PDF zadarmo, stoupla by jim čtenost, zvýšil by se třeba ješte počet inzerentů, a peníze by jim jen cinkaly ...
Zajímavé je, že Sdělovací technika je mnohem levnější. Předplatné 25 Kč, v prodejně 28 Kč. Taky asi mají náklady na tisk, dopravu, marži pro distributora, apod.
Podle toho je vidět, že časopisu, který stojí 55 Kč, resp. 46 Kč toho asi zbyde dost.
masar píše:Ta tvoje první věta je o nákladech, ale ta druhá je jen o zisku.
No dyk, nevim jestli si me pochopil. myslel jsem to takhle: kdyz treba Sdelovaci technika ma naklady 2000 vytisku mesicne a Amaterske 10000 vytisku mesicne, tak si patrne muzou dovolit vyssi prodejni cenu, protoze se to prodva i drahe. Ty cisla jsou pouze ilustracni a vycucana z prstu(aby bylo pekne videt co jsem myslel), nevim skutecnost.
Puma17 píše:Uz je amaro2007 na cd ?
Co se takhle podivat ke zdroji? Je to hnedka pod hlavickou nahore.
http://aradio.cz/
Dneska je 16.března a já dosud nemám svůj předplacený výtisk, který jindy přicházívá mezi 5. a 8. v měsíci. Už jsem i dostal dotaz, jestli bych byl ochotný z březnového čísla něco oskenovat, jak to občas dělám u hůře dostupných starších čísel. A tentokrát na vině není (ať chcípne!!!) monopol České pošty, ale podle vyjádření nějaké referentky z evidence předplatného "potíže s tiskem, takže Hradecký, Pardubický a všechny moravské kraje budou rozeslány s cca týdenním zpožděním".
A za to jim cpeme prachy předem....
A kutilmile - nelituju tě