Nejdou přehrát videa na stream.cz

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Eleman

Nejdou přehrát videa na stream.cz

#1 Příspěvek od Eleman »

Dokáže, prosím někdo rozumně poradit?
V posledních několika dnech při pokusu o přehrání videa na Stream.cz (i Seznamu.cz) se přehraje reklama a zobrazí se "načítání", dole v okně je pohybující se pruhovaná lištička a to je všechno, okno černé.
Vyzkoušeno na OS Windows 7 Enterprise 32bit a Windows 7 Starter, na prolížečích Chrome, Firefox a Opera.
uBlock i antivir vypnutý.
Na stejném připojení s jiným OS (win11, Android) bez problému.
Videa z Youtube, TN, Prima a pod se přehávají normálně.
Je mi jasný, že problém bude nejspíš nepodpora WIN7.
Ještě před pár dny to normálně fungovalo.
Nedávám tomu velkou šanci, ale přesto existuje nějaké řešení kromě změny OS nebo vykašlat se na Stream.cz?
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
masar

#2 Příspěvek od masar »

Ověřoval jsem na Win 7 Firefox (115.32.0 esr), Mypal (obé portable) a ty opravdu mrznou na načítání vídea i po úspěšně přehrané reklamě.
ALE děje se tak u těchto browserů i ve Win11.
Proto jsem se vrátil na Win7 a vyzkoušel s úspěchem browser SupermiumPortable.
Funguje jak starší verze 122.0.6261.152, tak i ta poslední.
:wink:
Mikras
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Mikras »

Mě se videa na Seznamu přehrávají, ale pořád tam nepravidelně vyskakuje ten proužek s odehraným časem, jako když se na video najede myší. A to mám tu šipečku mimo přehrávané okno, nebo i mimo prohlížeč. A dělá mi to na všech počítačích i v práci na různých OS. Win XP, 10, 11 i na Linuxu (Mint).
Eleman

#4 Příspěvek od Eleman »

Supermium funguje. Díky :aplause: :aplause: :aplause:
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

Taky jsem to zaznamenal - zhruba ve středu se mi prostě přestaly přehrávat všecky videa z platforem nějak souvisejících se Seznamem.cz, nejenom Stream.cz. A vyzkoušel jsem vícero prohlížečů - Operu, Chromáka, Firefox, plat prtný, nikde to nefungovalo a dál nefunguje. Systém Win 9 64b se všema aktualizacema, TyTrubka normálně funguje. Podezírám Lukačoviče und his bande, že zas vymňoukli nějakou sfiňárnu namířenou proti údajným pirátům ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ransom

#6 Příspěvek od ransom »

WIN 9? Pamatuju 95 a 98, ale to asi nebude ono.

Já pomalu ani nevím, že nějakej Stream nebo Seznam existujou, ale zkusil jsem to, a bez problémů. WIN11 64bit, Firefox.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Hubert_79 »

Lidi mají sedmičky, někteří pomatenci ještě osmičky, pak deset nebo jedenáct. Jen EKKAR má něco extra, holt nejde s davem.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

ransom píše:WIN 9? Pamatuju 95 a 98, ale to asi nebude ono.
Já pomalu ani nevím, že nějakej Stream nebo Seznam existujou, ale zkusil jsem to, a bez problémů. WIN11 64bit, Firefox.
Win 9 = Win 8+1. Asi Mrtvološrot věděl, proč dělá takovej rozdíl mezi 8 a 8.1, i když to navenek vehementně popírali, že by šlo o takovej evoluční skok. Proč by potom rozlišovali Win 6 = jehoVista od Win 7, když to (údajně) je jinak to samý? Je to úplně stejná pravda, jako když Malej Měkkej tvrdil, že "děsítka" jsou poslední číslovaná verze a další už budou jen aktualizace. A ejhle, najednou začal světu cpát "eleven" a už nějakou dobu slibuje dvanáctku.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Software“