Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Moderátor: Moderátoři
Pretože nás to baví. Exportujeme tam, kde je vážny záujem. To je logické. Vždy niekoho vyberieme, nabalíme mu do batôžka buchty, posadíme ho na vlak z Bratislavy do Prahy a všetci mu mávame na cestu k vám, a želáme mu tam veľa šťastia. Ani nevieš, koľko práce nám dalo naučiť Gottwalda a Havla po česky a aby dokázali zamaskovať slovenský prízvuk, aby sa dobre infiltrovali. Nakoniec úsilie stálo za to. Obaja mali u vás veľký úspech. Aj Masaryka sme vám šupli, aby sme vám urobil v monarchii anarchiu.xsc píše:Tak proč nám sem ten odpad posíláte? Husák, Bureš...
Ale dlhodobo k vám vyvážame aj Slovenky. Môžeš sa opýtať HF_Tech. Už ich vymenil niekoľko.
Dneska bude dlouhá šichta
- Přílohy
-
Pohlavia.jpg- To máš za tu Krndu...
- (31.49 KiB) Staženo 908 x
Tak tomu rozumím. Ti, co nejsou schopní ani té cesty vlakem, jsou pak zvoleni na Slovensku - Tiso, Mečiar, Ficorobos píše:Pretože nás to baví. Exportujeme tam, kde je vážny záujem. To je logické. Vždy niekoho vyberieme, nabalíme mu do batôžka buchty, posadíme ho na vlak z Bratislavy do Prahy a všetci mu mávame na cestu k vám, a želáme mu tam veľa šťastia. Ani nevieš, koľko práce nám dalo naučiť Gottwalda a Havla po česky a aby dokázali zamaskovať slovenský prízvuk, aby sa dobre infiltrovali.
Srandičky... ale Babiša ste si zvolili VY. Možno z neho urobite aj českého prezidenta. Pravda je ale tá, že keby nebol Babiš, tak by ste si nejakého Grebeníčka alebo Paroubka vyrobili. Slováci naozaj nemôžu za to, akí ste. A najsmutnejší paradox je, že keby nebolo Babiša, volili by ste viac extrémistov. Z toho mi behá mráz po chrbte, pretože som si myslel, že vo vzťahu k extrémizmu je medzi našimi národmi zásadný rozdiel. Je to test pre váš národ. V tom už sa nie je na koho vyhovárať. Budem držať palce. Ja zatiaľ dúfam, že je to len populistické pobláznenie od dotyčných protagonistov a nie príklon voličov ku skutočnému extrémizmu.xsc píše:Tak tomu rozumím. Ti, co nejsou schopní ani té cesty vlakem, jsou pak zvoleni na Slovensku - Tiso, Mečiar, Fico
Nepochopil. Nevadia obrázkové vtipy o Slovensku. Väčšinou sú trefné, takže kľudne ich pridávaj každý deň. Už niekoľko rokov nečítam noviny, takže toto je jediné miesto, kde si vtipy pozerám. Inak to nevyhľadávam.HF_Tech píše:Dobře, poslední, od půlnoci se budu zase navážet do eKecala.
Vadí mi to, že svoju frustráciu za vašu situáciu obraciaš na Slovensko. Aspoň sa mi to pár krát zdalo. A tvoje pokusy už nie sú tak trrefné, ako tie obrázkové vtipy. Nežijeme v Horných Uhrách, žijeme v Slovensku. Skús si uvedomiť, že sem chodia aj Slováci. Ja si vás nedovolím zhadzovať (a bolo by za čo). Aj dnes som sa vrátil od vás zo služobky, 10 rokov som v Česku pracoval a vlastne aj teraz som v českom pracovnom tíme, aj keď sedím u nás. Mám v Česku kamarátov, kolegov a hlavne príbuzenstvo. So všetkými je mi dobre. Nebudem ich nazývať pepíkmi len preto, že u vás niekto volil Babiša. To už naozaj všetko.
https://www.youtube.com/watch?v=EIGXk_XNY54
Myslím, že ľudia sú viac zdiskombobulatení z jeho vyjadrení než z tej hyper technologickej hračky.
https://www.dictionary.com/browse/discombobulate
Když vidím ten globus, tak věřím, že 15kKč stát mohl. Měli jsme starý atlas po rodičích, nechápal jsem co za malůvky na začátku bylo. Pak nám to stručně (a srozumitelně) vysvětlili v aeroklubu když jsme se učili lítat. Že existuje projekce pravá, projekce nepravá a na dvourozměrných mapách to vždy musí být nějak zkreslené. Trochu i na obyčejných globusech co se dělají tak, že na kouli se lepí papírové mapové výřezy.p32 píše:Tady to těm potřebným vysvětluje.JiriTom píše:Je to satira. Koupit globus, abych zjistil kde je Grónsko, je bohužel skutečnost...
https://cs.wikipedia.org/wiki/Mapov%C3% ... azen%C3%AD
Ten globus má docela přiměřenou cenu a parametry z německé ruční výroby, o které se jim ani nezdálo.