Ahaaaaa,tak tak nejak to je,lebo ja som mal aj poprekrucane gombiky-volakto to asi nasilu otacal.A tu tvoju schemu si nahodou nenasiel.Lebo tato je zla v tej casti kde som meral.Nakreslil som si svoju,ale chcel by som si ju overit.
To není moje schema, reverzoval ho na svým webu OK1SRD. Dáš sem tu opravu co jsi vykreslil? Třeba to někomu příště pomůže. Já jsem zběžně kouknul do šanonů s dokumentacema od měřáků, co mám a to opravený schema jsem nenašel. No prostě bordelář.
No sak ja si to vazim,ale ja mam rozrobene dva televizory a jednu pracku,tak fakt nestiham.Ja to mam rukou nakreslene do povodnej schemy,len najlepsie bude to oskenovat a to musim ist za kamosom.
Az teraz som si vsimol,ze odpor RWRED bol dobre nakresleny.Zbytocne som tam kreslil ten co ide od anody diody-D6 co je aj baza tranzistora T13 na kraj potenciometra-WIDTH FINE-pin 3.
Jo, takhle nějak byly změny proti schematu zreverzovanýmu OK1SRD. Kdybych to mý schema "při hledání něčeho jinýho" náhodou našel, dám ho sem taky na porovnání.