Roky koukám na trubku bez nějakého přihlašování . Dnes ráno překvapení . Ať chci spustit video z kteréhokoliv zdroje , napíše obsah není dostupný . Řešil tuto dnešní realitu někdo ?
Provozuju prohlížeč Google Chrome a něm doplněk uBlock Origin proti reklamám a na YouTube žádný problém nemám. Už si ani skoro nedokážu představit, že bych na YouTube prohlížel videa bez zapnutého uBlock Origin, protože to je pak opakovaně po chvíli znovu a znovu reklama, a to by bylo z mého pohledu naprosto nepřijatelné. S uBlock Origin je to pohoda bez reklam.
Jestli neměli nějaké "zlepšení" na seznamu . Sice jsem vymazal sušenky , ale ještě dlouho potom jsem se nemohl přihlásit do mailu . Změnu na YT jsem uviděl hned , zase se mi cpou reklamy , které tam nebyly . ADB jsem měl i předtím a žádný problém nebyl ...
Tak jsem objevil ten nový problém . Myslím , že ty znaky před adresou tam nebyly a díky službě v nich nemohu sledovat video od zadaného času . Nespustí se . Je tam totiž reklama a ten čas ji pomíjí . Lze se toho zase zbavit ?
Dělal mi to nový příspěvek na ta3 . Po asi 1/4hodině to zase jde ........
Opravdu nemáš účet na .gmailu? Někdy si to vezme informace samo a ty jen klepneš a přihlásíš se a ani si toho přihlášení nevšimneš. Teď se to asi pomalu napravuje.
Nebo k tomu stačí, že jsi přihlášený na gmail a skočíš do nového okna s YT a ono si to tu registraci přečte samo.
Asi tedy došlo ke změně. Tak se přihlas, udělej pár prohlídek a potom se odhlas, jestli to bude stejné. Nebo zkus jiný prohlížeč. FF mi jde i bez přihlášení.