co je to?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
martinkopp

#16 Příspěvek od martinkopp »

Pokud v tom vůbec nějaké byly. V každém pžípadě by nebylo od věci tento ultrazvukový repelent a odstraňovač tuků kuchnout. Jestli v tom je něco víc než logika pro blikání ledkou :-)
Celeron

#17 Příspěvek od Celeron »

Na blikání ledkou není potřeba žádná logika. Stačí jeden odpůrek a ledka bliká sama. :lol:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
PotPalo

#18 Příspěvek od PotPalo »

Moderné blikajúce LEDky už nepotrebujú ani ten odpúrek. Kľudne sú napájané priamo 4,5V a blikajú akože oheň kahanca.
Olchor

#19 Příspěvek od Olchor »

Tak jsem to kuchnul,piezorepráček, malá LiIonka, trochu elektroniky, 2 ledky - červená svítí při nabíjení přes USB, modrá při zapnutí tlačítkem. Je slyšet bzučení, které se mění ve 3 skocích po stlačení spínače. Kuknul jsem na to osciloskopem, dává to ostré krátké pulzy v rozmezí 35 - 65Hz. Ultrazvuk ništo. No asi nezhubnu a komáři se taky nemusí bát.
Přílohy
IMG_3311.jpg
IMG_3311.jpg
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“