po výměně baterie auto nestartuje
Moderátor: Moderátoři
Nechápu to, zajímalo by mě nějaké technické vysvětlení, proč při roztáčení startérem nechtěl ani náznakem při desítkách pokusů nastartovat, zatímco při roztažení chytl hned a zatím se zdá že najednou zas funguje normálně.
A kutilmile - nelituju tě
Říká se tomu "Adaptivní hodnoty" a nuluje se to vždycky odpojením baterky ...sr71 píše:nojo, ale to nevysvětluje, že poté co to jednou chytlo roztažením, už to nastartuje nahned i normálně startéremEKKAR píše:...ty otáčky byly o fous vyšší než při točení startérem...
Čidlo stojí pár šupů a pro vyzkoušení ho stačí přepojit a nechat vedle. Pokud auto nastartuje, tak se teprve přehodí samotné čidlo do potrubí.
Zajímavý - mám rooma 12/2007 1,4 16V BXW (půlka techniky "darovaná" pro fábuli) a krátkou FII 02/2008 1,2 BZG. Toho rooma mám od prosince 2009, kdy měl na tachu 18200km a fábuli sice až od 150 000 poslední zhruba 3,5 roku, ale její historii docela podrobně znám - a obě auta jsou trvale parkovaný u chodníku a ani jedno to nedělá a ani v minulosti nedělalo. Asi to zase tak "normální" vlastnost nebude, ve svým okolí mám aut týhle generace povícero - a nevím o tom, že by si zrovna na tohle někdo stěžoval.HF_Tech píše:Tohle je celkem "normální" vlastnost u Fóbie II. Ve velkých mrazech odmítne startovat, počká se až teplota vyleze nad 0°C nebo se na hodinku odtáhne někam do vyhřáté garáže a zase jede