Mám to podobně jako Judeware. Jen těch Marsek mám asi 15 a k tomu pak šuplíky UH ve 4 velikostech asi 200ks.
Největší prdel mám z těch, kteří když jsou u mě, tak mi řikaj jakej jsem sysel a blázen a za tejden si v neděli přijdou pro to a to že to nutně potřebujou.
Prostě není nad to šáhnout a mít.
jenicek píše:Největší prdel mám z těch, kteří když jsou u mě, tak mi řikaj jakej jsem sysel a blázen a za tejden si v neděli dopoledne přijdou pro to a to, že to nutně potřebujou.
Prostě není nad to šáhnout a mít
"Ty vole, na co toho máš tolik? K čemu tolik brouků, tady těch dalších blbých čudlíků...? Stejně to pak Ondra s Davidem všechno vyhodí!" (častá slova sestry, případně i mé matky)
HF_Tech: Tie prepravky s dierou su dost nevhodne. Vsetko z nich vypadava. Jednu som dostal s nejakymi kramami vnutri a diera bola prelepena nejakym plexi - aby sa to dalo pouzivat.
Môj prvý organizér značky Smrečina ešte z čias asi šiestej triedy základnej školy. Krabičky sú zlepené lepiacou páskou z vnútornej strany, takže sa dajú rozobrať bez poškodenia potlače. Z počiatku som krabičky len zbieral, lenže súčiastky pribúdali rýchlejšie než krabičky, ani som v blízkej rodine nemal žiadného tuhého fajčiara, ani podpaľača, tak som na strednej škole začal krabičky kupovať. Stále to bol v tej dobe najlacnejší, najskladnejší a najpraktickejší prenosný organizér. Až sa divím, že to nikto nepozná.
Dnes používam skôr uzatvárateľné sáčky. Pracnejšie sa s nimi manipuluje, ale sú lacnejšie a nezaberajú toľko hluchého pirestoru, ako poloprázdne krabičky.
Jo taky mám pár organizerů ze slepenejch papírovejch krabiček, ale větších od STmicroelectronics.
Ty plastový bedýnky z foto výše mi přijdou naprd, já mám tohle. Dělali to už za komančů a byl to systém UH. Jen cena dnes je nesmysl, já to nakoupil když rušili sklad po 10kč. https://www.rajapack.cz/skladovani-mani ... K120N.html
Dost dobrý byly taky stohovací šuplata podobný tomuhle. Rám to mělo pro každý šuple samostatně, spojovalo se to přes rybiny. Taky to bylo už za bolševika. Šuple nebylo průhledný s možností přepážky. Dost to používali prodejci, třeba Švagerka v HK nebo Eltip v Perníkově tím měli obloženou půlku krámu. Na netu jsem o tom nenašel ani čárku. Nejspíš to byl Plastimat, kde je mu dnes konec.
Ty šuplata doteď používají v GM. Ale jsou dost velká, je to buď na větší kusy nebo pro kšeft. Já je kdysi používal po uříznutí ucha jako stavební krabičku.
Šířka cca 100, výška cca 50 a hloubka cca 140 mm. To mi nepřijde zas tak moc velký. V hradeckým GME měly jiný, trochu větší, čelo měly šikmý dopředu k uchu a nad ním byla asi 20 mm škvíra. Pro ty později vytvořený prodejny už asi starý s rovným čelem nebyly k sehnání.
Zrovna teď mají v Penny balení 12 ks korejtek tak akorát na vývodový součástky nebo spojmat. Cena přijatelná, 139 za balení. Má ta vzadu závěsný háčky. Nevím, co k tomu patří za závěsnou desku, tu nemají. Asi by k tomu pasovalo nějaký hrubý sejto. https://files.rewe.co.at/PennyIntLeafle ... 026_sa/24/ Vpravo uprostřed.
Používám ploché pořadače. Dokupuju je ve stejném rozměru kvůli stohování. Popsané jsou na čelech samolepkami. Mám takhle většinu součástek. Kromě toho, co vyžaduje spíš krabici od bot.
Rezistory v označených pytlíčkách seřazené podle hodnoty, v každé přihrádce jeden řád. Větší kusy a rezervní balení se vejdou na konec.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.