Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 5
Moderátor: Moderátoři
[edit]
Nabija to asi pokym nejaky clanok nedosiahne 4,1V. Vtedy ostanu svietit vsetky LED a po chvili zhasnu. Vtedy sa nabijanie nevypne uplne, ale do clankov to pusta nejake pulzy. Snad na vyrovnanie.
http://rayer.g6.cz/elektro/liionchg.htm ... KSIDE_X20V
Jeste sem zkoumal jeden starsi HDD WD VelociRaptor, ktery se choval trochu podivne. Pri prvnim pohledu na SMART OK, zadne BB ani pending. Quicktest OK. Zacal sem formatovat oddily a najednou tuk tuk recoverying... a udalo se na nem par bedaru. Ve SMARTu se objevily 4 pending sektory. Tak jsem zkousel dat ve Victorii plny R/W test a este selftest a bedary zahadne mizely, formatovani oddilu probehlo hladce. Ve SMARTu je aktualne zas 0 realloc, 0 pending. Predpokladam, ze se asi realokovaly z nake rezervy, ale z nakeho duvodu je to nezapocetlo. Nebo ze by se tim R/W testem zahadne vzpamatovaly?
• [2, 3, 4] Transiwatt 140P. Po ručním odkrytování (chyběly šrouby, poslední cm ohybu je pomuchlaný) jsem se ušklíbl, anžto deska je motivem nahoru a tudížžž se nedají střeva snadno fotit. Žádné hnědavé tam zřejmě nejsou a převažují "novější" el. TF. Nemá žádné korekčníky.
• [5] Neznámý vojín "rr". Možná je i gramopotentní.
- Přílohy
A kutilmile - nelituju tě
Ten tranzistorovej korekčák alá Zetawatt jsem měl v zesáku, co jsem stavěl v roce 1979. Takže rok jsi asi trefil. Ale koncák u toho byl jinej, jedna velká deska a na konci měly být 4 KD-čka. Ale matně vzpomínám, že KD50x byl úzkej profil a tak tam byly KU605. Pak to ze mě někdo vykručel i s bednama.EKKAR píše:Korekční preamp připomíná Zetawatt nebo obdobnej nf preamp z RK tuším ze 74.roku.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
I hovnajs, velebnosti - Zetawatt měl korekce od samýho začátku s operákama, nejdřív s MAA741 a následně s piešťanskou pomstou audiofilům MA1458. Ale má podobně rozmístěný kondíky a odpory kolem tandemovejch poťáků řady TP280 jako ten tady popisovanej.Celeron píše:Ten tranzistorovej korekčák alá Zetawatt jsem měl v zesáku, co jsem stavěl v roce 1979. Takže rok jsi asi trefil. ... .EKKAR píše:Korekční preamp připomíná Zetawatt nebo obdobnej nf preamp z RK tuším ze 74.roku.
A kutilmile - nelituju tě
- Přílohy
-
TW140P.PDF- Raději ke stažení
- (54.04 KiB) Staženo 60 x