Upgrade na Windows 11 - vyřešeno.
Moderátor: Moderátoři
- josef_novak
Vydání verze 25h2 je záležitost stará pár dnů a jenom ten, kdo ji očekával, se o ní v zájmových komunitách (Reddit) dozvěděl o nějaký den dříve než ostatní. To platí i o aktivačním balíčku. Snažit se nazvat někoho hlupákem, protože se nedostal k tomuto balíčku dříve než k ISO-souboru, vypovídá spíše něco o egu.josef_novak píše:Jenomže Microsoft nepoužil tzv. Enablement Package poprvé, takže spíše hloupost než zvědavost a hlavně aby někdo nešel stejnou chybou přes ISO...
serviceman provedl upgrade a podělil se o výsledky. Jeho postup budou následovat ti, kterým aktivační balíček bude prd platný.
- josef_novak
- serviceman
Jeden z návodů předkládám:
"Měl jsem problém s vrácením zpět a narazil jsem na toto vlákno. Chtěl jsem přispět tím, co jsem nakonec našel, protože informace zde sice pomohly, ale přímé řešení nakonec nebylo poskytnuto.
Moje řešení je následující:
1. Otevřete Zabezpečení systému Windows, přejděte do Zabezpečení zařízení, Izolace jader. Povolte Integritu paměti.
2. Při tom jsem okamžitě dostal seznam nekompatibilních ovladačů, které bylo nutné opravit, než se aktivovala integrita paměti.
3. Rozbalte každý z nich, otevřete příkazový řádek se zvýšenými oprávněními a zadejte příkaz „pnputil -d oemxx.inf“, kde „oemxx.inf“ je název souboru inf uvedeného na obrazovce integrity paměti. Proveďte to pro každý ovladač v seznamu.
4. Povolte integritu paměti a měla by zůstat zapnutá.
5. Restartujte počítač a proveďte upgrade na verzi 11."
- serviceman
Proč to žádnou kolizi neukázalo při spouštění různých kontrol pro upgrade netuším.
Všem zúčastněným děkuji za spolupráci.