Osciloskop BM 564 - PRODÁM

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
TomasT

Osciloskop BM 564 - PRODÁM

#1 Příspěvek od TomasT »

Smoldaa

#2 Příspěvek od Smoldaa »

cena :?:
PowerMetal/Punk>ALL
Student----->:)
tandel

#3 Příspěvek od tandel »

Dobrý stroj, jen trochu velký. Aktuální cena se ukáže na aukci třeba tady http://www.allegro.pl/item327118750_osc ... bm564.html
TomasT

#4 Příspěvek od TomasT »

cenu bych si predstavoval 2500Kč...Jen pro nej nemam misto...Dal jsem ho i na aukro, v pripade ze se najde zajemce tady, aukci zrusim.
Crifodo

#5 Příspěvek od Crifodo »

nejsem si jist, jestli zrušení probíhající aukce podmínky na Aukro povolujou...?
Sendyx

#6 Příspěvek od Sendyx »

Pokud není příhoz, tak myslím, že ano...
TomasT

#7 Příspěvek od TomasT »

Kazdopadne clovek na aukru zaplati za vlozeni inzeratu. Ale je to stale moje zbozi a muzu si s nim nakladat jak se mi zlibi, cili i zrusit aukci a to dokonce i kdyz jsou prihozy. Kdyby nebyl tak velky a hlavne tezky, stacil by mi jeste hooodne dlouho, ale kdyz ho potrebuju, musim ho nosit po schodech a to by mne jednou zabilo...A zalozit ho na pudu nebo do garaze mi neprijde jako nejlepsi napad. Kdyby mel nekdo eventualne problem s odvozem, neni nic jednoduchsiho nez se domluvit, jsem schopny ho odvest sam temer kamkoliv. Kolega jezdi dost pravidelne do brna, myslim si ze by mi ho tam vzal -)
stepa
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od stepa »

Sendyx píše:Pokud není příhoz, tak myslím, že ano...

S inzeratem si muzes delat co chces, dokud neni konec aukce, jakmile skonci, musis prodat vyherci, kdyz neprodas, vetsinou nasleduje odstaveni uctu(pokud si vyherce stezuje).

to TomasT: tak ho pouzij jako nocni stolek, nebudes ho muset tahat po schodech...kazdopadne osobka(jeste ke vsemu na kraji republiky) omezuje velmi podstatne okruh zajemcu(ale v tomhle pripade to asi jinak nejde), mozna se toho nezbavis.
mtajovsky

#9 Příspěvek od mtajovsky »

stepa píše:S inzeratem si muzes delat co chces, dokud neni konec aukce, jakmile skonci, musis prodat vyherci, kdyz neprodas, vetsinou nasleduje odstaveni uctu(pokud si vyherce stezuje).

Zkuste to napsat kovaným Aukrákům do jejich diskuse. Se zlou se potážete. Oni to berou všechno smrtelně vážně na úrovni veřejného příslibu, občanského zákoníku a soudů. Viz známá causa "Málo chlapci".
TomasT

#10 Příspěvek od TomasT »

Aukro - jasne, to ted neresim... Obavam se ze poslat to postou by znamenalo jistou smrt pro toho drobecka, preci jen je to nachylna vec na otresy atp... Je jasne ze je to omezene vzdalenosti ode mne kdy se vyplati jeste pro nej dojet...

Jinak dilnu mam z obyvaku, ne z loznice -)) Je mozne ze k tomu nekdy dojde a bude dilnicka z podkrovi.. Ale do te doby -)))
TomasT

#11 Příspěvek od TomasT »

Ja to beru taky vazne... Ale pokud by zde nekdo projevil zajem, nemam duvod ho odkazovat na aukro, zrusim aukci a popreju hodne uspesnych oprav a ozivenych novych veci.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od stepa »

mtajovsky píše:
stepa píše:S inzeratem si muzes delat co chces, dokud neni konec aukce, jakmile skonci, musis prodat vyherci, kdyz neprodas, vetsinou nasleduje odstaveni uctu(pokud si vyherce stezuje).

Zkuste to napsat kovaným Aukrákům do jejich diskuse. Se zlou se potážete. Oni to berou všechno smrtelně vážně na úrovni veřejného příslibu, občanského zákoníku a soudů. Viz známá causa "Málo chlapci".

Tam je zase problem jinde, kdyz to da nejaky manik od koruny a mysli si ze to proda za 2000 a misto toho je jenom 200 a nehodla to prodat po radnem skonceni aukce vitezi, tak je blbej a mel si dat vyvolavacku na ty 2000. V tom s nima souhlasim, ale kdyz nebude aukce ukoncena, tak si s ni muzu delat co chci...ja platil za vystaveni aukce, ja si ji muzu stornovat, at se jim to libi nebo ne. Preci "smlouva" mezi prodavajicim a kupujicim podle AUKRA vznika az po ukonceni aukce, tak nevim co vyskakuji. Nikdo nemuze vedet jak to dopadne...v nekolika mych aukcich se zacalo prihazovat az 2 minuty pred koncem.

to TomasT: sry za pleveleni threadu, uz koncim
Crifodo

#13 Příspěvek od Crifodo »

Problém bastlírny je ten, že inzerát uvidí 50 lidí za tímco na Aukro možná 15 000, nebo aspoň ví že se tam dané zboží vyskytuje.
Jinak úroveň dobrých mravů na Aukro celkem kopíruje úroveň české vy...urinace. Kdo je přespříliš slušný, toho národ brzo vycvičí.
Prodejce třeba nemá povinnost předat dražené zboží skutečně k prodeji, ale za čas mu pak už třeba nemusí nikdo věřit ani nos mezi očima. Existuje tam jisté bodování :wink:
TomasT

#14 Příspěvek od TomasT »

V pohode, mne to nevadi, o nic tady nejde... A nezaskodi sem tam pokecat i mimo tema. Horsi je to kdyz nekdo potrebuje poradit nebo zoufale hleda problem a nekdo mu to systematicky "zasira" OT -))))
tandel

#15 Příspěvek od tandel »

Problém bastlírny je ten, že inzerát uvidí 50 lidí za tímco na Aukro možná 15 000...

Jo, ale i kdyby to bylo 15000 lidí na Aukro, ptám se, kolik z nich trochu rozumí elektronice a kolik z nich je skutečných zájemců?
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“