Tiskárna Canon MG 3650

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Dvoulampovka

Tiskárna Canon MG 3650

#1 Příspěvek od Dvoulampovka »

Hezký den, na tuto tiskárnu sháním návod v češtině. Je jedno v jakém formátu. Nemáte někdo?? Díky!!
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

Tady to mají po kouskách, jako telenovelu.
Našels, co potřebuješ?
Dvoulampovka

#3 Příspěvek od Dvoulampovka »

Děkuji za info. Rodinné strasti mě odvály na tři dny mimo domov, tak až nyní.
Problém bych zúžil na toto. Dvě kontrolky, červeně orámované na fotu, současně 5x zablikají a kopírka nejde spustit. O tisk nejde, používám laserku. Zatím jsem nenašel ten správný odkaz, problém je i to, že všude nacházím příručku k modelu 3600. Tak zatím tápu.... Když vyndám staré kazety pro tisk bliká současně 5x i kontrolka vpravo od C, označená jako B.
Přílohy
Kontrolky.jpg
Kontrolky.jpg
Chyba.png
Chyba.png
Dvoulampovka

#4 Příspěvek od Dvoulampovka »

Ach jo... Takže verdikt chyby 140 je: Došlo k chybě snímače teploty tiskové hlavy. Takže asi do servisu. To je nadělení... :twisted: I když chybu, že blikají OBĚ jsem nenašel.
Naposledy upravil(a) Dvoulampovka dne 21 úno 2026, 16:05, celkem upraveno 1 x.
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Ten nezmysel mas odkial? Tato tlaciaren predsa nema samostatnu hlavu. Su tam cartridge s integrovanou hlavou (cierny PG540 a farebny CL541).

5 bliknuti znamena chyba cartridgu a ked pritom blika C, tak to znamena farebneho. Ked vytiahnes aj ciernu, tak logicky ukazuje chybu farebneho (C) aj cierneho (B).

Ocisti kontakty cartridgu a skus znovu. Ked to nepomoze, tak kup novy.
Dvoulampovka

#6 Příspěvek od Dvoulampovka »

DĚKUJI rnbw ! To bude tou barevnou kazetou! Je totiž poničená až běda. Zkusím, dle Tvé rady, v pondělí koupit novou. Jen jsem se, asi bláhově domníval, že to pro skenování nebude vadit. Inu vše asi souvisí se vším, jak vidět.
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Kvoli chybe sa firmware nedostane do stavu "READY" a zjavne vtedy nejde ani skener.
masar

#8 Příspěvek od masar »

Skener se dá používat i dále, alespoň podle postupu na této stránce.
:wink:
Dvoulampovka

#9 Příspěvek od Dvoulampovka »

No, asi ne. Myslím používání skeneru bez náplní. Hrabal jsem, hrabal, a našel starou, prázdnou a dobře uloženou barevnou náplň. Nasadil , svítí kontrolka C, teda prázdná barevná, ale SKENUJE TO!!! Děkuji všem za čas a ochotu poradit. Kolega rnbw to trefil na 100%!! Hezký den všem.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“