D: Svázané AR 1967-1988
Moderátor: Moderátoři
- martinkopp
Stránky rozřež, hoď do zásobníku duplexního skeneru jež má dnes kdejaká multifunkce, stiskni scan a za pár minut máš hotovo, bez prostorového zkreslení mobilem a v použitelném měřítku pokud bys podle toho chtěl vyrábět pcb.samec píše:Ja mám už asi rok rozpracovaný projekt na "skenovanie" pomocou 108MPix smartfónu. Chcem nad stolom vyrobiť konzolu, kde ten smartfón napevno primontujem a vyladím a vycentrujem tak, aby na stole vyznačená plocha rozmeru A3 bola presne v 300 dpi. Do toho nejaké vodiace čiary pomocou laserových lúčov po okraji aj v strede (pred fotením sa vypnú). Ešte diaľkové ovládanie toho smartfónu nožným pedálom... Uf, to je toľko roboty, že sa mi do toho znova nechce.
Papírem zatop. AR je všude plno, nikdo to nechce.
Dnes nikdo nebude lepit 30let staré zapojení z tehdejších tranzistorů. To je jen standartní úchylný sen fousáčů, že dnešní mládež touží stavit vánoční hvězdy s 555 a hradel jako oni za mlada
Zdravím, zatím zkusím dohromady, jako celá řada je to asi lákavější, ale když nebude zájem samozřejmě klidně může být.jindrichus píše:Mně se v těch vázaných hledá líp než ve volně ložených.
Byl bys ochotný se zbavit i jen některých ročníků? Na duplicity prostor nemám.
Takhle je tam duplicitní ročník 1984, kdyby to byla náhodou trefa, tak ten je volný hned
Poslal jsem odpověďkulikus píše:Vím o mladičkém zájemci (účastník elektortábora) o jakoukoliv elektro literaturu. Je od Příbrami. Zkusím to vyjednat, snad dohledám kontakt.
Myslím, že svázaný časopis má svoji hodnotu - stále je to velmi dobrý zdroj pro konstrukční tvorbu mladých zájemců a mohl by mít své místo v elektro-kroužcích.
Tištěný časopis má svůj půvab v rychlém hledání podnětů. Často mi náhodné zalistování přineslo odpověď nebo zajímavý podnět.
Také to lze pokusně nabídnout v Hamíkově koutku. Posílám SZ.
- jindrichus
Omlouvám se za pozdní odpověď, soustavně jsem zapomínal projít archiv...Azurit píše: Zdravím, zatím zkusím dohromady, jako celá řada je to asi lákavější, ale když nebude zájem samozřejmě klidně může být.
Takhle je tam duplicitní ročník 1984, kdyby to byla náhodou trefa, tak ten je volný hned
Náhodou to trefa je . Je volný stále?