Takovejch složitostí tvl

Dneska se tam celej den dohadovali co vůbec s tím. Takže nynejší iterace je nad každej panel eště samostatnej vypínač (taky na nic jinýho jak kousek nad panel nevyzbyde přívodní šňůra, pže sem to začal nejak zapojovat před tím, než došli s těmadle koninama), že to bude určitě stačit.
Dá se očekávat, že jakmile todle bude, tak za tejden se k tomu budou dodělávat ty regulátory. A zřejmě spíš na každej panel zase extra, takže cokoli v rozvaděču nehrozí, mám tu topnou část předjištěnou 3×10 A a pak akorát stykače na každou fázi extra. Vedení 5×2,5ka a je to rozházený v krabicích nad stanovištěma až na jednotlivý panely, přičemž na každé fázi sou dva, aktuálně společně spínaný PÍRem nad stanovištěm tim stykačem. Prostorovej termostat je společnej pro všecko, víceméně ve stylu přišlo léto je teplo, netopí to, na podzim zas začne, nic víc. Dotahovat tam nic nebudu, je to trasa úplně na hovno…
Našli si nejakou rejžu v hnilíkovým futrálu už se žebrama za 350, jako asi mi je to buřt, vevnitř bude nejaký to jednodnuchý triakový zapojení, ale prodává to tady místní šmelinář, takže kdyžtak stáhnou z kůže jeho, já to akorát řádně namontuju

Von neni moc důvod, aby to stálo nejak víc než takle pár stovek, hlavně že to je už hotový a vodpovědnej za to bude nekdo jinej