kočka si opravdu nekoupí nic, koupí jí to potrhlá panička . . . nebo páníček.workhard píše:Nevím, co si koupí moje kočka. Nejspíš ale asi nic
Ta zku*vená reklama
Moderátor: Moderátoři
Mě osobně reklamy intenzivně odrazují. Tu a tam sice je něco, co kupuju, to ale navzdory dementní reklamě. Ne její zásluhou. A nesouhlasně u toho vzdychám.
Ale jeden dobrej fór - možná už jsem to tu někdy psal. Vzpomínáte si na takový ty reklamy na špičkový prací prášek? "Na to ale můj běžný prací prášek nestačí", a vedle krabice s nápisem BĚŽNÝ PRACÍ PRÁŠEK???
V České Skalici, kousek od naší dílny, sídlí firma Dedra, která vyrábí domácí chemii. Jeden čas prodávali (docela slušnej) prací prostředek. V krabici s velkým nápisem:
BĚŽNÝ PRACÍ PRÁŠEK - ZNÁTE Z TELEVIZNÍCH REKLAM
Prima zakázala trik, kterým Češi přeskakovali reklamy. Miliony diváků zuří
Před nedávnem zrušila Prima možnost 60-tisekundového intervalu, kdy byla ještě možnost reklamu přeskočit. Před páru dny to ještě "vylepšila" (alespoň u mě - používám MagentaTV od T-mobilu) - zmizely žluté úseky, označující reklamní bloky!Kdo sleduje televizi přes internet, zná ten pocit. Oblíbený pořad ze záznamu, pohodlné přetáčení a najednou reklamní blok, který se zdá nekonečný. Řada diváků si přitom dlouho vystačila s jednoduchou fintou, jak se reklamám vyhnout. Teď je ale po všem a televize Prima tuto možnost jednou provždy zablokovala.
...

Takže je zase ztíženo najití konce reklamního bloku!
Přesto (v mém případě) "dovedu reklamu přeskočit" - jen je to čím dále složitější.
Když chci shlédnout film (pořad) zpětně - spustím ho od začátku. Při spuštění-zobrazení začátku 1. rekl. bloku, pořad stopnu a zjistím čas jeho začátku. Poté spustím (od začátku) následující pořad (většinou ale běží ještě konec "mého programu", ptže "všechny" programy mají skluz) a vracím se zrychleně (po časové ose) nazpět - až cca 5min. před odhadovaný konec toho 1. rekl. bloku. A už zpomaleně si ho vyhledám - poté už běží zase sledovaný pořad (až do 2. rekl. bloku).
Takto se to opakuje při každém rekl. bloku.
Namítnete: To bych se na to mohl vys*at! Většinou se taky "vyse*u" - jenže manželka chce některé pořady mocí-mermo shlédnout, ptže je léta sleduje.
Takže tímto způsobem lze stále ještě "Primu oblafnout" - ale je to za cenu brzkého zlikvidování DO.
Kdysi jsem byl zvyklý z každých 20 minut filmu zhruba 5 - 8 minut nevidět, promítal jsem v kině a nejméně tolik běžně trvalo založení cívky v druhém stroji a jeho příprava na start. A ještě mezitím převinout každou cívku. To jsem poslouchal jen zvuk.
Ten rytmus mám nějak zaseknutý, mimo to není mnoho filmů, které bych opravdu pozorně sledoval, takže se věnuji něčemu jinému, a poslouchám jen zvuk.
Ječící reklamy ale přeslechnout nejdou, ani kastrát s budkou, to v kině nebylo...
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Mně tedy nejvíc se..ou reklamy vkládané přímo do sledovaného programu přes obraz, ty jsou nejvíc rušivé a obzvlášť, když je ti dementi pustí přes titulky. Kvůli reklamám jsem musel v TV zakázat HbbTV, protože to komerční stanice také zneužívají k zobrazování reklam přes obraz a také v nevhodnou dobu.
DVD/HDD rekordér jsem po zrušení vysílání DVB-T nahradil USB tunerem DVBSky T330 DVB-T2/T/C + program SichboPVR a na vystříhání reklam Avidemux. Ale už delší dobu jsem nic nahrávat nepotřeboval.
EDIT:
Koukám, že SichboPVR již asi není zdarma. Když jsem jej začal používat byl zdarma s možností dokoupení nějakého vylepšení. Nyní je už asi jenom placená verze.
- pocitujlasku