Fotky to vysvetlujú...že sa čínska ojebávka so závažím používaná v HDD presunie aj do powerbank, som netušil
Pásovina 4mm, hmotnosť 180g, kapacitu akumulátora (3,7V / 33,3Wh) som už nemal chuť merať.
Moderátor: Moderátoři
rampage píše:Makarov je 9mm, konkrétne 9x18mm. 7,62 bol Tokarev /7,62x25mm/ a tiež revolver Nagant /7,62x38mm/EKKAR píše:PRCácká kopie Makarova 7,62
Kurwa když napíšu, že existoval Makarov v kalibru 7,62 ... Taky jsem se divil, ale bylo to popsaný v maxibichli od Žuka "Revolvery a pistole", kterou jsem bohužel měl jen půjčenou od nebožtíka táty a po jeho smrti se mi ji nepodařilo z jeho vdovy vyrazit ... A do armády ji nepřijmuli právě proto, že Tokarevův náboj odvozenej od Naganta měl kvůli vysoký úsťový rychlosti sice výbornou přesnost a průraznost, ale kopal jak zebra, takže pro nezkušenýho střelce byl obtížnej na zvládnutí. Zdánlivě silnější 9mm Makarov má menší úsťovku a je tak "klidnější" a nedělá problémy ani v menší a lehčí pistoli. Je to to samý srovnání, jako 9x19 Luger/Parabellum v Glocku/CZ-75/Berettě F-92 a .45 ACP v Coltu M-1911A = větší ráže má menší úsťovou rychlost, ale energii srovnatelnou (protože má větší váhu) a minimálně srovnatelnou ranivost (kvůli většímu ranivýmu průřezu).tady se píše:... Do roku 1947 Nikolaj Fjodorovič Makarov připravil do výběrového řízení vlastní konstrukci ve dvou verzích. TKB-412 komorovanou na 7,62 x 25 mm Tokarev a verzi TKB-429 komorovanou pro vlastní střelivo 9 × 18 mm Makarov. Soutěž nakonec vyhrála 9 mm verze. ...
Ráže značená .32 ACP není 9mm Browning, ale 7,65mm Browning. A co všecko PRCák opajcoval, ale nevyvážel, nebo co jen zkoušel, o tom se můžeme jen dohadovat. Fór ovšem je, že třeba tvrdě chromovaná hlavňovina s polygonním vejvrtem pro Norinco Z-75 po malý úpravě závěsnýho oka bezproblémově pasuje do český CZ-75 (bodejť by nepasovala, když Z-75 je přímej opajc CZ-75) a co se týče kvality, tak je přesnější a odolnější než originální hlaveň ...rampage píše:...
Čínsky mak "vzor 59" bol vždy 9x18mm, akurát na vývoz vyrábali civilné varianty ešte v .32/.380ACP (9mm Browning).
...
To je běžný projev toho, že šel akučlánek v powerbance "do kopru". Ztratil kapacitu natolik, že se celkem rychle nabije, ale jeho reálná kapacita je už velmi mizerná a v krajním případě i zcela nepoužitelná.MetrickyZavit píše:Po necelých dvoch rokoch občasného použitia sa mi nezdalo, že sa akosi rychlo nabíja.
20000 mAh odpovídá u článku 3,7V 74Wh. I kdyby se dalo věřit deklaraci na článku 3,7V / 33,3Wh což je v přepočtu 9000 mAh tak tyto články se nikdy nevybíjejí až na 0%. Obvyklé minimum je 20%. I kdyby ten článek tedy měl kapacitu 9000 mAh tak bude využitelná kapacita okolo 7200 mAh, ale vzhledem k tomu, že je potřeba napětí článku zvyšovat na 5V a účinnost měniče u tohoto ošizeného bazmeku nejspíš nebude také nic moc (řekněme okolo 80 %) tak ve výsledku by na výstupu bylo využitelných cca 21,3Wh což je při 5V jen 4260mAh i kdyby to bylo nové a i kdyby měl ten článek reálně těch 3,7V / 33,3Wh.MetrickyZavit píše:...kapacitu akumulátora (3,7V / 33,3Wh) som už nemal chuť merať.