Mizení spustitelných souborů ve win 8.1- VYŘEŠENO
Moderátor: Moderátoři
Keď chcem disk používať ako externý na dáta, a predtým na ňom bol windows, je dobré odstrániť všetky oddiely vrátane MBR sektoru, a vytvoriť nový/é.
Tiež je dobré postrážiť si v BIOSe nastavenie poradia bootovania. Interný disk prvý, ostatné možnosti zakázané. Aby sa nebootovalo zo zabudnutého CD v mechanike.
Existuje složka Documents and Settings => W2000, nebo XPmaxijaroslav píše:...odinstalace Win - ale není poznat jakých.
Existuje složka WINNT => W2000
Existují složky WINDOWS a Documents and Settings => XP
Existuje složka Users => 7 a novější
- maxijaroslav
- maxijaroslav
- maxijaroslav
Hille, ten samej problém u mě. Včera přišla od Adobe aktualizace a už to zase chodí.Hill píše:Minulý týden přestala na sedmičkách a osmičkách fungovat jedna knihovna .dll v AcroRead32. Na Vistách a od desítek výše se ta chyba neprojevuje. Ale to udělala aktualizace Readeru přímo od Adobe.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- maxijaroslav
A když by se využilo tzv. LiveCD(DVD), nemusel by se disk ani montovat ven. Prolustrovat jde i z oné "live session".
- maxijaroslav
K externím disků obecně - pokud je k mání disk ≤ 500GB (476938MiB), doporučuju soborový systém FAT32. Funguje "všude", nic není nedobytné a jediným omezením je velikost souboru nejvýše 4GiB.
- maxijaroslav
JINAK SE ZNÁ, ŽE TEN PROBLÉM NAPADÁ JEN NĚKTERÉ SPUSTITELNÉ SOUBORY a postupně ty útoky upadají. Teď běžel "Malware Hunter" a našel jen jednu položku prý málo významnou, ale stejně jsem ji odstranil.