Zelený panáček

Aktuality a zprávy z oblasti elektroniky, komunikační a výpočetní techniky, teorie či software

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
HF_Tech

#46 Příspěvek od HF_Tech »

eKecale! V rusku jsem byl dvakrát a do práce jezdím na Harleyi. Když teda zrovna neprší a nemrzne. A beru taky stopařky. I mladší. :)
Na měkkej vocas by sis měl pořídit "Spedra 200mg" :twisted:
Přílohy
Harley.jpg
Koloběžka značky Harley, pravá čínská
Koloběžka značky Harley, pravá čínská
ransom

#47 Příspěvek od ransom »

Nenapsal jsem, že máš jezdit podle Waze, ale že máš jezdit o pět minut dřív. To opravdu nikomu neublíží.
Bože, tolik slov kvůli semtamfórům. U nás se staví obchvat. Všecky silnice kolem Náchoda jsou pokrytý vrstvou bahna a štěrku. Nedá se to nikudy objet. Nestíhaj to uklízet. Auta už ani nemejeme. Domů jezdím jako bych se vracel z offroadových orgií. A nepíčujem.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
HF_Tech

#48 Příspěvek od HF_Tech »

"Střez se dne, kdy není na co nadávat." říkal Murphy.
EKKAR

#49 Příspěvek od EKKAR »

HF_Tech píše:... a do práce jezdím na Harleyi. Když teda zrovna neprší a nemrzne. ...
Pro mě za mě si jezdi třeba na Kozey Dechinsonu a nestarej se vo to, čím nebo na čem (ev. na kom) jezdím já. Kapišto? Vono třeba i právě proto, že všude je po k0k0kt sraček je jednostopý vozidlo nesmyslem, pokud teda nechceš po půl kiláku vypadat jako Zdeněk Svěrák "Kdo mi ukrad blatníky?!". A bude to tak minimálně dalších 5 járů ...
ransom píše:...
A ty si myslíš, že nám se vyplatí jet na myčku, když to je roztahaný taky přes půlku města?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ransom

#50 Příspěvek od ransom »

No vidíš, ušetříš spoustu času tím že nemeješ auto. Na všem se najde něco pozitivního.
pocitujlasku

#51 Příspěvek od pocitujlasku »

Ekkar: u nas prerabaju most (odhad 2 roky) a komplet presmerovali jedinu cestu, ktora bola dost vytazena cez druhy hlavny tah, kde je most v havarijnom stave, takze ho na 2 mesiace odstavili a presmerovali cez docasnu cestu, ktora bola par km obchadzka. takze u mna 5km cesta bezne trvala od 10 minut po takmer hodinu. je to super, ked vezies rano deti do skoly.
No vidis, a tak si sa bal
HF_Tech

#52 Příspěvek od HF_Tech »

Kdyby bylo nejhůř, tak tady je jeden náhradní most připravený k odvozu.
Stačí si vysoustružit nové spojovací čepy a doplnit výdřevu. Auta to ještě unese.
https://mapy.com/s/mudogelara :idea:
ransom

#53 Příspěvek od ransom »

Dnes prej řikali v rádiu (nevím, já nic jako rádio neposlouchám), že jak se bude přes léto budovat napojení náchodského obchvatu u hranic, budou se dělat velké kolony.
To znamená, že kolony co tu byly denně dosud, ještě zdaleka nebyly velké! Juchů!
p32

#54 Příspěvek od p32 »

Přesně tak, zatím jste tam měli lážo, plážo. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Co je nového?“