Kamera (foťak) kde by som vedel externe trigrovať 40 fps
Moderátor: Moderátoři
Kamera (foťak) kde by som vedel externe trigrovať 40 fps
Chcel by som robiť foto (video) s tým že každú snimku chcem spraviť na základe externého impulzu - jeden impulz - jedna snímka. Kvalita záznamu stačí biedna , je to len na hranie sa, chcel by som však aspoň 30- 40 fps. Mám Freenove ESP32-S3-WROOM CAM Wireless Board, Dual-core 32-bit 240 MHz, ale s tým , a kódom od AI sa mi podarllo dostať z toho iba par fps.
Mam ešte doma nejakú malinu, ale tú som ešte neskúšal na toto.
Neviete mi poradiť vhodné , lacné riešenie? Je mi jedno či z toho polezie video alebo samostatné obrazky.
Ďakujem.
- PCmaniac99
A kutilmile - nelituju tě
Dokonca je nápis na ventilátore pri jednej farbe otočený ináč ako pri druhej farbe...
Možme sa teda držať mojej špecifickej požiadavky?
Proste nezávisle na tom pre aký účel to potrebujem, chcem spraviť snímku na základe externeho trigru vo frekvencii aspoň 30Hz?
Lepšie to už napísať fakt neviem (vlastne sa už ani nedivím že mi nerozumiete, v práci mi nerozumejú nonstop)
Odpověď je jednodušší než bys řek - protože děláš Zagorku a nevymáčkneš se, CO a PROČ chceš takovým způsobem nasnímat. Tvýmu popisu chybí hlava a pata.misocko píše:...
Lepšie to už napísať fakt neviem (vlastne sa už ani nedivím že mi nerozumiete, v práci mi nerozumejú nonstop)
A kutilmile - nelituju tě
Asi by som sa na začiatok skúsil zmyslieť, koľko že to dát sa spracuváva a posiela a porovnal to základnou matematikou s prenosovými rýchlosťami či už samotnej kamery, toho ESP, alebo prenosovej rýchlosti tohoho wireles prepojenia vrátane protokolu. Až zistíš, čo je v celom reťazci najpomalšie ohnivko, potom môžeš hľadať lepšie riešenie. Tiež je možné, že budeš musieť zmeniť celý koncept a možno namiesto lepenia softvéru z hotových knižníc pomocou umelej inteligencie, nakodiť to celé na úrovni strojového kódu. Len či ti na to jeden život bude stačiť.misocko píše:Mám Freenove ESP32-S3-WROOM CAM Wireless Board, Dual-core 32-bit 240 MHz, ale s tým , a kódom od AI sa mi podarllo dostať z toho iba par fps.