D: díly z SD a co je to za motor

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

D: díly z SD a co je to za motor

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Mám tady 3,5" HD 250,160 sata ,160 a 40 pata , 3 CD mechaniky NB , dodej kod , tel a mail a je to tvoje . Dále jsem byl v Přepychách a musel jsem koupit za stovku žárovku 500W a za 30,- nepoužitý DC motor . Je to starší typ s futry , rozměry jsou zde , udá někdo typ ? Díky
Přílohy
motor nálezový.jpg
motor nálezový.jpg
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Motor VYPADÁ jako Mabuchi, ale klidně to může bejt PRCáckej opajc. Navíc ani originál není jednoznačně definovatelnej, ve stejný velikosti japíci dělali několik napěťovejch a výkonovejch verzí lišících se materiálem kartáčů a hlavně drátem vinutí.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Ach jo , má někdo odkaz na typ ? Tyto kecy jsou na dvě věci .
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jezevec »

Jak ti může někdo říct parametry, když motor nemá označení a ve stejných rozměrech dělá číňan tuny takových motorů s různýma parametrama.
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Presne tak - podla rozmerov najdes, ale dolezite je napatie, otacky, ci ma uhliky alebo plechove kontakty.
BOBOBO

#6 Příspěvek od BOBOBO »

Zase dva , DEJTE SEM ALESPOŇ JEDEN! nemusí být tuny , výkres shodný s rozměry , které jsem snad jasně zadal .
BOBOBO

#7 Příspěvek od BOBOBO »

Kdyby byl motor popsaný , tak se neptám a také by nebyl za 3 pětky . Boha .
A až sem dáte ty tuny , tak se začněme dohadovat o dalších parametrech . Technických !
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jezevec »

Máš motor, máš rozměry, máš internet. Tak sedni a hledej, proč by to měl někdo dělat za tebe anebo ho hoď do elektroodpadu.
Vždycky si chytrý jak rádio, tak se teď můžeš předvést v praxi.
EKKAR

#9 Příspěvek od EKKAR »

No - a co kdyby sis přestal ty sám hrát na skalickýho kutilmila a třeba zapojil do hledání Ujce Ghůůůghla? Takový Ghůůůghl Lenz by ti měly dát výsledek dřív, než sesmolíš ty svý verbální exkrementy na naši lenost ti poradit do písemný podoby ...

EDIT Jožka byl rychlejší ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
BOBOBO

#10 Příspěvek od BOBOBO »

Že bych od tebe něco čekal nečekám , mohls raději napsat nevím , jako další . Prohlédl jsem dost stránek . A čekal jsem a čekám , že někdo , kdo se motory zabývá , ty tím nejsi , něco napíše .
Celeron

#11 Příspěvek od Celeron »

Podle katalogu to je Mabuchi RS-887 nebo podle novýho značení RT 8B7. Pokud ale není na plastovým čele nápis PAT. P Mabuchi a na plechový straně Hong Kong, tak je to čínskej pajc a to může mít jakýkoliv parametry.
RS-887 je do baterkovýho nářadí. Měl by to být pětipól, dírama to je vidět. A taky jestli to má pájený kartáčky a nebo jen planžety.
Jsou dvě skupiny, 12-18V ty berou naprázdno 2,5-3,5A a mají 12-19 tisíc ot/m. A pak je druhá skupina 24-36V co bere naprázdno 1-1,5A a točí 11-17 tisíc ot/m. Víc toho v katalogu nemám.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
BOBOBO

#12 Příspěvek od BOBOBO »

Je 7-micívkový , nula popisu , plechy-fosforbronz k zalisovaným kartáčům jsou odhadem tak 6-7mm široký . Je nepoužitý , tak bych o něm rád něco věděl . Mám plastovou ponorku z china a motor tam je již shnilý , tak třeba tam . Předpokládám , že na dnešní dobu je starý , třeba 20 let . Mohl třeba i mít ten vrchní plechový prstenec . Rozhodně nebyl kuchán .
Celeron

#13 Příspěvek od Celeron »

Pokud to je 7 pólů, tak to je průmyslovej typ. Zkus Johnson Electric Maj toho mraky.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
BOBOBO

#14 Příspěvek od BOBOBO »

Jo , bude to Johnson , tvar ložiskových lůžek je vidět jen tam . Bohužel na řadu 51-54?mm jsem nenarazil .
danhard

#15 Příspěvek od danhard »

Podobnejch motorů bude asi vícero :D
https://www.handsontec.com/dataspecs/mo ... -Motor.pdf
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“