Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 2

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robos

#721 Příspěvek od robos »

HF_Tech píše:To je o tom, jestli to chceš nebo ne.
HF_Tech píše:Zásada je, stanovit si cenu za kterou to má pro mně význam a nepřihodit ani o korunu víc.
To je rozpor ;)
EKKAR

#722 Příspěvek od EKKAR »

Ne nutně. Můžu si stanovit, jestli to chci nebo nechci s cenou vocaď-pocaď - a cenu, za kterou už to určitě nechci.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ondraN

#723 Příspěvek od ondraN »

Ono to v zápalu občas ujede :D Už se mi stalo, že jsem si těsně před koncem aukce horečně přál, aby mě někdo ještě přehodil. A to si před vždycky píšu na papírek, který mám před očima, kolik je moje maximum. Ale jsme jen lidi, ne? :P
robos

#724 Příspěvek od robos »

ondraN píše:že jsem si těsně před koncem aukce horečně přál, aby mě někdo ještě přehodil.
Tak toto sa mi nestáva :) Mne sa stalo to, že som chcel vyhrať nejakú starú a ojedinelú, ale v podstate bezcennú súčiastku, a tak som prihadzoval a prihadzoval, až som vyhral tú bezcennú súčiastku za ťažké peniaze (stretli sa dvaja...). Asi tri týždne potom sa objavila tá istá súčiaska, vydražená asi za 1/5 ceny, ktorú som zaplatil ja. A potom sa objavila ďaľiša, a zase za nízku cenu :)
samec

#725 Příspěvek od samec »

Potrebuješ mať tri cenové intervaly. V prvom cena za ktorú to určite chceš, v druhom interval ceny, za ktorú ti je jedno, či aukciu vyhráš, alebo nie a v treťom cena, za ktorú to určite nechceš. Ak to správne rozložíš, tak k tretiemu intervalu ceny sa ani nedostaneš, lebo už v druhom sa prirodzene zastavíš na lenivosti vykonať bezosožnú akciu. Na druhej strane, z pohľadu predávajúceho je dobré, že existujú ľudia, ktorí nevedia prestať prihadzovať. :wink:
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#726 Příspěvek od Lukas-Peca »

Přihazování je adrenalinová zábava. Co když stačí přihodit 10 Kč a překonám limit toho druhého. Ten plovoucí konec tomu jedině pomáhá. Jako prodávajícímu mi to rozhodně nevadí :)
ransom

#727 Příspěvek od ransom »

Tohle řeším tak, že hned na začátku aukce přihodím svoje maximum, a okamžitě na celou věc řízeně zapomenu. Po týdnu se dozvím, že jsem vyhrál nebo nevyhrál, ostatní zprávy ignoruju. Jestli mě někdo na pětistovce přehodil o desetikorunu, to je mi fuk.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
rampage

#728 Příspěvek od rampage »

Tiež to vidím podobne, nastavím maximum a neriešim.
Akurát škoda, že má aukro ten židácky systém predlžovania času do konca - na ebay stačilo použiť sniper skript, nastaviť svoje maximum bez toho aby to lákalo pozornosť ďalších počas priebehu aukcie. K príhozu došlo automatizovane pár sekúnd pred koncom a bez naťahovania.
ondraN

#729 Příspěvek od ondraN »

To pak není žádná zábava a adrenalin :P
robos

#730 Příspěvek od robos »

ransom píše:Tohle řeším tak, že hned na začátku aukce přihodím svoje maximum, a okamžitě na celou věc řízeně zapomenu.
Obdivuhodná vlastnosť. Hlavne to "řízeně zapomenu" by som chcel ovládať - nie len kvôli aukciám na aukre, ale v živote by sa mnohokrát hodilo.
Tom82

#731 Příspěvek od Tom82 »

robos píše:
ransom píše:Tohle řeším tak, že hned na začátku aukce přihodím svoje maximum, a okamžitě na celou věc řízeně zapomenu.
Obdivuhodná vlastnosť. Hlavne to "řízeně zapomenu" by som chcel ovládať - nie len kvôli aukciám na aukre, ale v živote by sa mnohokrát hodilo.
taky s tím mám problém :-) Hlavně když pak zjistím, že věc, kterou bych chtěl a aktuálně není jinde k nalezení, mi unikla o 20Kč
ondraN

#732 Příspěvek od ondraN »

No, ale nevíš, jestli by to bylo 20Kč, kdybys dál přihodil :wink:
Ten druhý u klavesnice je nevyzpytatelný a taky to moc chce :P
EKKAR

#733 Příspěvek od EKKAR »

ondraN píše:...
Ten druhý u klavesnice je nevyzpytatelný a taky to moc chce :P
A přitom je mnohokrát doložený, že existujou falešný profily zřízený prodávajícíma resp. dokonce celý skupiny falešnejch profilů, sloužící k umělýmu vyhánění ceny nahoru "samopřihazováním" ... Je to prostě jen o tom, jak moc je prodejce hamižnej a (ne)poctivej - a nakolik je Aukro/Allegro ochotný takový prasečiny tolerovat ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
samec

#734 Příspěvek od samec »

Problém je, že to chceš za lacno a dáš si lacnú hranicu. Potom ťa mrzí, že si to mohol mať aspoň za nie až tak lacno. Takto ani nemáš, čo si chcel, len máš ušetrené tie lacné peniaze, ktoré aj tak o chvíľu minieš na nejaké bežné veci. Keby si si nastavil drahú hranicu, tak by ti bolo jedno, že ťa niekto preplatil dvackou, lebo by to bolo aj tak už za draho a ešte dvacka k tomu. A keby si to za draho vyhral, tak ťa má tešiť, že to máš a že si najlepší. :wink:
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#735 Příspěvek od Hubert_79 »

EKKAR píše:Aukro/Allegro ochotný takový prasečiny tolerovat ...
S Allegrem již Aukro nemá nic společného. Pěkných pár let.
Není žalobce - není soudce. Navíc dráže prodané zboží je spíš v zájmu Aukra, že. Vyšší cena, vyšší provize.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“