Domácí pekárna chleba

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
stepa
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od stepa »

to EKKAR: pod zatkou bude kapsle s nejakym po*ebanym roztokem, ktery znehodnoti pivko a po neautorizovanem otevirani dojde k uvolneni kapsle a pivko bude v haji :) .
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

to STEPA - pak mi nezbyde než nastolit metody carského Ruska a hrdlo odstřelovat revolverem NAGANT, nebo vzpomenout japonských samurajů a použít na beer jejich metodu otevírání saké - useknout flašku katanou...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od zdenoeddie »

EKKAR píše:to STEPA - pak mi nezbyde než nastolit metody carského Ruska a hrdlo odstřelovat revolverem NAGANT, nebo vzpomenout japonských samurajů a použít na beer jejich metodu otevírání saké - useknout flašku katanou...

ja by som to vylepsil,snimanim flase a jej integrity,ak sa ta integrita porusi tak na dno umiestnit malu kapslu,ktora flasu rozstreli :P
EKKAR

#19 Příspěvek od EKKAR »

Jo - a upadne mi taška s lahvema, jedna náhodou praskne a než se naděju, mám z tašky pyrotechnický cvičení...
Tohle by neprošlo, ani 🤐 OSA by asi neodsouhlasila podobný pitomosti produkovat - a že jich sama dělá víc než je zdrávo...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
stepa
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od stepa »

:lol: :lol: :lol: pyrotechnicky cviceni
JirkaT
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od JirkaT »

Zdravim,odesel mi v teto pekarne tranzistor s oznacenim 9015...udajne je to 2SC9015...Nikde ho nemuzu sehnat...Nevite prosim nekdo,kdo tyto vyrobky opravuje,nebo kde tento tranzistor sehnat??
Dekuji Jirka..
Carel

#22 Příspěvek od Carel »

TRANSISTOR SILICON PNP / 120V / 0.1A / 100MHz = 2SC9015...,tak se dá nahradit.Hledat v datasheetech :!:
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“