Tadyhle máš zvukařskou rozvodnici do racku. Přívod to má třífázovou přívodkou, takže se to připojuje čím? Prodlužkou. Jakou? Pětikolíkovou. Je to homologovaný výrobek s CEčkem.
Že vidlák jako ty nezná třífázovýho nic než cirkuli, to svědčí něco o tobě. Tak už si jdi kydat jinam.
I ten nejblbější elektrikář zapojí první lampičku a ta mu nesvítí . Jenom neelektrický idiot by tam strčil něco jiného . A PRÁVĚ NA TAKOVÉTO ZAŘÍZENÍ musí být obsluha poučena . Tímto se reš na všechny normy .
Popis rozvaděče , ty vole divím se :
Plechový panelový rozvaděč; 6x jistič jednofázový C, 7 x zásuvky 230V a 1 x pětikolík vstup 400V/32A; 1 x pětikolík výstup průchozí. Rozvaděč nemá proudový chránič a hlídání nuly.
ČSN EN 60309-1 a 2.
Prodlužovací přívod s pětikolíkovými koncovkami MUSÍ mít zapojené všechny póly.
Prodlužka na veřejné akci MUSÍ mít platnou revizi.
Že si to měl zvukař zkontrolovat, to jsem psal.
Za mě všecko.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Máte pravdu že každá venkovní instalace musí projít revizí. Já mám na svoje "nádobíčko" vlastní rozvaděč s HRN-hlídání pod a přepětí, chránič a někdy i pro jistotu oddělovací trafo 2kW. Ale víte jak to chodí, přijedeš, elektrika v troskách. Můžeš si vybrat-odmítnout a jet domů a nebo dělat co se dá. Ale to už jsme zase hodně odbočili od původního dotazu. (jako vždy )