Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 2

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ondraN

#736 Příspěvek od ondraN »

To EKKAR: Nemyslím si, že to podvodné přihazování je nějaký velký problém. Alespoň ne v kategoriích, kde přihazuji. A automatický příhoz od manuálního bezpečně poznáš podle odezvy. Když je okamžitá, je to automatický příhoz. Pokud to tak je, tak manuálně přihazuji do svého limitu a když se mi to nepodaří přehodit, tak nepokračuji. Ale u většiny aukcí se přihazuje na konci aukce a manuálně. Většinou nechá konkurent dojet čas tak na 3sec. a pak přihodí. A tím se čas zase protáhne na 15sec a je čas na rozmýšlení.
EKKAR

#737 Příspěvek od EKKAR »

Já žasnu, o jaký že to kratochvíle přicházím, odmítajíc se podobnejch 🤐 jako jsou internetový aukce účastnit ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ransom

#738 Příspěvek od ransom »

Tvá neúčast tě zmocňuje nazývat aukce 🤐?
Když na Aukru roky úspěšně nakupuju i prodávám, což je 🤐, jsem tedy 🤐?
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
judeware

#739 Příspěvek od judeware »

Prodám satelitní přijímač zn. Prosat (foto 1)
Bývá v něm zajímavé MCU, řadič LED, EEPROM, možná S042P, nebo NE6x2. Ovšem za 400Kč? Prodávající si zřejmě myslí, že je ještě příjmuschopný. :(

Přijímač (reciever) Strong SRT 500LT (foto 2)
Obsahuje 805x, 24Cxx, NE555, ve své době jeden z posledních non DVB-S/S2. Pamatuju si inzerát z PB, kde je prodávali po 50Kč, jelikož jich naskladnili moc a po rozšíření DVB-S (a časem i českých programů) zájem ustal. :nevim:

Satelitní přijímač - Humax CR FOX CI (foto 3)
Sice jde o "příliš moderní DVB-S", ovšem obsahuje KA317, krystal 27MHZ, TDA80x4, SAA1064...

Prodám satelitní receiver NOKIA Sat 8000 (foto 4)
Obsahuje STV5730A. Prodávající očekává 1490Kč, už nejmíň rok.

Materiál do osmibiťáků, i pro lidi VF orientované. Ceny nerealistické. Takže mě to vždycky chvilku mrzí a pak nad tím mávnu rukou.
Přílohy
Nokia 8000.jpg
[4]
[4]
Humax.jpg
[3]
[3]
Strong LT500.jpg
[2]
[2]
Prosat.jpg
[1]
[1]
ransom

#740 Příspěvek od ransom »

Levný 4x250MHz digitál, za míň jak třetinu ceny v krámě.
https://aukro.cz/osciloskop-dso4254c-7115048857
Já bych ho vzal, ale měl bych jen další lapač prachu.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
warp

#741 Příspěvek od warp »

Přihazování (koupě), vždy záleží na tom jestli potřebuju to (nutně a hned) koupit vpodstatě za jakoukoliv rozumnou cenu. Pak bojuju do konce. Často se nabízí něco co by se mohlo hodit, jsem ochoten dát jistou cenu. Bohužel (jak zde někdo uvedl) byla nakonec přehozena třeba o 10CZK - zde jsem neměl čas sledovat - takže trochu smůla/zamrzí. Pokud cena vzroste absolutně nad limit - je mi to úplně jedno. Jen někdy mám trochu podezření na umělé navyšování ceny. Nejvíce mi nesedí nabídky Alza, kde se to naceňuje/navyšuje (dle mě) poněkud podezřele.
EKKAR

#742 Příspěvek od EKKAR »

Nejhorší jsou prodejci, co nevědí kolik by vlastně za danou věc chtěli a nasadí cenu od XXX, přičemž reálná není ani desetinová. A svoje mínění podporujou adjektivama typu "tradiční, klasický, raritní, unikátní" a podobnýma. Už první náhled stačí - a bič a pryč ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Olchor

#743 Příspěvek od Olchor »

No a co? Když budu chtít prodat svoje staré fusekle za 10 000, je to čistě moje věc, nikdo tě nenutí je kupovat.
S těmi umělými příhozy se mi to poněkud nezdá- Aukro tvrdě vyžaduje svoje procenta a kdyby prodejce přihazoval na svoje zboží a ve finále vyhrál, nic neprodá a zaplatí poplatky. To se nemůže rentovat.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#744 Příspěvek od Hubert_79 »

EKKAR píše:Nejhorší jsou prodejci ... a bič a pryč ...
Jejich věc, nikdo nikoho nenutí kupovat. Ještě je oblíbené uvádět přívlastky "legendární" a "kultovní". Šanci na prodej rovněž zvýší uvedení fráze "znalec ocení" v popisu nabídky.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
xsc

#745 Příspěvek od xsc »

Problém je spíš v tom, že tyhle inzeráty v některých skupinách tvoří značnou část nabídky a kdo se pak má tím bordelem prodírat...
HF_Tech

#746 Příspěvek od HF_Tech »

Není nic snažšího. Dej si seřadit položky od nejlevnější.
robos

#747 Příspěvek od robos »

Čo presne je tento inkurantný blok prepinačov s kondenzátormi?
https://aukro.cz/kondenzatory-s-prepinacem-7114932301
Prepínanie LC obvodov vo VF koncovom stupni? Z akej je to éry? Ďakujem.
Olchor

#748 Příspěvek od Olchor »

Mě vadí, že Aukro nemá inteligentní vyhledávání , kdy bych mohl vyloučit některé položky. Když dám třeba elektro - součástky, tak víc jak půlka jsou elektronky, které mě nezajímají. Dal bych - součástky not elektronky- a bylo by.
ondraN

#749 Příspěvek od ondraN »

Máš tam ještě podkategorie jako tranzistory, IO, rezistory, polovodiče...
Když si dáš polovodiče, tak vidíš ještě nahoře další podkategorie a kolik je tam položek. Mě to připadá docela v pohodě a přehledné. Ale musí to prodejce správně zařadit.
barnodaj

#750 Příspěvek od barnodaj »

Přílohy
rrr.jpg
rrr.jpg
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“