Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 2

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robos

#751 Příspěvek od robos »

->barnodaj: Vďaka, takže je to naozaj z anténového prispôsobenia výsielačky. V inej aukcii to pán nazval kondenzátorový prepínač, tak som nevedel, čo si mám pod tým predstaviť.
robos

#752 Příspěvek od robos »

Kúpil som v aukcii mačku vo vreci s popisom, že sa zasekáva. Doma som zistil prečo. Má niekto nejaký nápad, kde zohnať vhodné ozubko?
Přílohy
ozub.jpg
ozub.jpg
prevody.jpg
prevody.jpg
samec

#753 Příspěvek od samec »

Skús vo zverimexe.
Na základe tvojho popisu ti neviem lepšie poradiť. :pako:
kejki

#754 Příspěvek od kejki »

Plastelína, odlít a dobrousit?
robos

#755 Příspěvek od robos »

->kejki: No, to by mohol byť použiteľný postup. Odliať to z nejakej tvrdej hliníkovej zliatiny. Potiaž je v tom, že sú tam iba 3 zuby, ostatné sú preč. Niekto použil pravidlo, kde nepomáha sila, tam použi väčšiu silu. Skúsim prehľadať modelárske obchody, ale nemám v týchto veciach prehľad.

>samec: Čomu nerozumieš? Proste ak máš o kolečko viac, tak mi ho pošli, pretože ja mám o kolečko menej.
Eleman

#756 Příspěvek od Eleman »

Zkus kontaktovat zdejšího uživatele jova1
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
lesana87

#757 Příspěvek od lesana87 »

Když zbyly jen 3 zuby, budeš ho muset při tom obtiskávání 8x pootočit. Začala bych nějakou pryskyřicí, možná by to šlo i tou sodou s vteřiňákem. Až bude mít všechny zuby, můžeš si ho zaformovat do olejobentonitový směsi a odlejt z toho hliníku. Nebo zjistíš, že i to pryskyřičný stačí. :)
samec

#758 Příspěvek od samec »

robos píše:>samec: Čomu nerozumieš? Proste ak máš o kolečko viac, tak mi ho pošli, pretože ja mám o kolečko menej.
Ja rozumiem všetkému, čo si uviedol, ale ty nerozumieš, že z tvojho popisu absolútne nie je jasné, aké veľké koliesko odomňa pžaduješ, či do hodiniek, alebo do traktora. Neuviedol si ani veľkosť toho kolieska, ani presný typ mačky, ktorá bola vo vreci, z ktrej to koliesko je.
robos

#759 Příspěvek od robos »

Vďaka za nasmerovanie.
rnbw

#760 Příspěvek od rnbw »

Na Bazosi som nasiel ponukove konanie na majetok firmy v konkurze. Okrem blbosti ako regaly ci vesiaky tam bol vysavac Miele, dve mini PC MSI a 17" LCD divnej znacky V7.
Bolo to uz tretie kolo, takze som ponukol 5 eur za kus a vyhral :D

Tie PC maju kamerove karty so 4x Bt878 a je tam nejaky system Vitracom, pravdepodobne na sledovanie pohybu zakaznikov v predajni. Bezi to na starom Debiane (6.0).
msar

#761 Příspěvek od msar »

Osciloskop C1-64 vytažený z odpadu se vydražil za 5421Kč, což mě překvapilo, že je někdo ochotný tolik zaplatit
https://aukro.cz/osciloskop-c1-64-retro ... 7115064437
fredis

#762 Příspěvek od fredis »

Trotli si myslí že je to plný zlata...
Rotor rotuje a stator stagnuje...
Killroy
Moderátor

#763 Příspěvek od Killroy »

msar píše:Osciloskop C1-64 vytažený z odpadu se vydražil..
Taky to nechápu. Kdyby to prodejce před prodejem alespoň umyl hadicí, ale takhle to vypadá jako nalezený někde na skládce..
msar

#764 Příspěvek od msar »

Podobných nabídek je tam víc, třeba C1-91 jen za 10 tisíc :
https://aukro.cz/oscilograf-univerzalni ... 7115311051 :lol:
Killroy
Moderátor

#765 Příspěvek od Killroy »

Nechce se mi věřit, že je ten příhoz regulerní. Skutečně je to tak vzácný a pokud ano, tak v čem ? Na těžbu ? Nabídek šrotu na těžbu Ag, Au je tam víc a kdybych věděl že to tak vynáší, tak za doby svýho aktivního zaměstnání jsem si mohl nasyslit různých postříbřených kontaktů a zlacených pinů plnou bednu.. :)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“