LCD Panasonic TX50GX700E

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Celeron

LCD Panasonic TX50GX700E

#1 Příspěvek od Celeron »

Dnes večer jsem zapnul TV a zjistil jsem, že polovina programů pozemáku je zpřeházená s programovejma sračkama Luxstore, ABC, Nalaďte si digitál a podobně.
Tak jsem zkusil nastěhovat původní programy zpět. Asi 5-6 se povedlo a pak se TV zcela zjančila, začala sama od sebe skákat z jednoho programu na druhej ale ne za sebou ale třeba o 5-9 programů nahoru i dolů.
Vypnutí dálkáčem nepomohlo, po asi 3 minutách jsem zapnul TV znova a dělalo to dál. Zkusil jsem odpojit netovou RJ45, žádnej vliv. Pomohlo až vyškubnutí ze zásuvky. Od tý doby se programy samovolně nepřepínají ale přeházený zůstaly. Udělalo to prvně. Televize je 4,5 roků stará.
Co to bylo? Nějakej bug v FW a nebo třeba nějakej šťouchanec z 230V při Stand-by a nebo nějaká havěť z netu? Asi 2 roky chodily aktualizace FW, teď už dlouho nic.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
keemo

#2 Příspěvek od keemo »

nejspis april :D
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

Ano ano. A pokud to nebyl apríl, možné svody tlačítek na local klávesnici TV. Zkus ji odpojit.
..to bude jen ňákej odpůrek
Ivan_01

#4 Příspěvek od Ivan_01 »

alebo zasvinený ovládač, čo si vysiela náhodné kódy
Celeron

#5 Příspěvek od Celeron »

Žadnej apríl z mý strany, ale apríl od Panasonica nevylučuju. :) Dálkáč jsem samozřejmě vyloučil vyjmutím batérek a Míro, svod na lolální klávesnici by se neopravil vyškubnutím ze zásuvky. Navíc tam je jen P+ a P-, čísla ne. Mezi stisky je cca 1 sekunda pauza kdy TV nereaguje, tak jak by to zvládlo přeskakovat mezi třeba 11 a 20?
Jirka

Hill
Administrátor

#6 Příspěvek od Hill »

Podívej se do nastavení, jestli nemáš zapnuté řazení programů podle ID#, LCN, nebo podle abecedy, a jestli nemáš zapnutou automatickou aktualizaci seznamu. Když se pak v některém multiplexu přejměnuje, odstraní, či přibude některý program, to se pak dějou věci...
(Teda nemám Panasonika, abych to vyzkoušel, ale Samsung i Hyundai to tak mají).
Celeron

#7 Příspěvek od Celeron »

Hille, žádný řazení tam není a pokud se něco přidá, tak to jde na konec seznamu. A pokud odebere, straší tam název nafurt, třeba ČT3, musí se zlikvidovat růčo.
Jirka

BOBOBO

#8 Příspěvek od BOBOBO »

Ne v tomhle tv , ale po přeladění se seznam u mne změní a musím zase rovnat . Teda bylo , už 4 roky na bednu jen padá prach .
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“