T-mobile - výpadek sítě 14.4.2026

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
JiriTom

T-mobile - výpadek sítě 14.4.2026

#1 Příspěvek od JiriTom »

V Třebíči a okolí je hlášen nějaký masivní výpadek mobilní sítě ? Nebo je problém celostátní.? Díky za případné příspěvky.
Význam slova dezolát: Člověk náchylný k podlehnutí konspiračním teoriím, šířící dezinformace, nepátrající po pravdě a souvislostech, následující stádo. Dezolát má ve všem jasno, nikdy nepochybuje...
Mikras
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Mikras »

Pět sekund na Google...
JiriTom

#3 Příspěvek od JiriTom »

Dík za reakci. Ten odkaz jsem našel také za chvilku, ale moc tam toho není...
AI ukázalo, že stejný problém má řada lidí. A ten problém trvá od 11 hod.
Ale uvítal bych, kdyby se tady ozval někdo, kdo používá T-mobile a napsal poznatky...

Edit 15.4.2026 7:55 : večer 23:30 to nešlo, nyní to už jde normálně. :)
Význam slova dezolát: Člověk náchylný k podlehnutí konspiračním teoriím, šířící dezinformace, nepátrající po pravdě a souvislostech, následující stádo. Dezolát má ve všem jasno, nikdy nepochybuje...
HF_Tech

#4 Příspěvek od HF_Tech »

A má to cenu nějak řešit?
T-mobile je dlouhodobě nejhorší operátor v čr. Kdo má rozum, tak už utekl někam jinam...
JiriTom

#5 Příspěvek od JiriTom »

T-mobile předplacenku používám na GSM alarm a jako druhý domácí telefon. Hlavního operátora mám Vodafone.

Ještě tedy k výpadku: Je o něm něco známo ?
p32

#6 Příspěvek od p32 »

Všem je známo, že výpadky jsou u všech operátorů na střídačku naprosto normální. To, že někdo chce některého operátora používat v nějaké prdeli, kde to občas nejde, se stává také pravidelně.
Já třeba používal i Vodafone, ale ten taky v jedné takové prdeli prostě nefungoval a ostatní operátoři jenom, když se vylezlo na volnější prostranství.
Teď mám vše od T-D ebila a funguje to normálně, takže to není jen o operátorovi, ale i o místě výskytu.
JiriTom

#7 Příspěvek od JiriTom »

Výjimečně ti odpovím: Ano, je mi známo že každou mobilní a datovou službu někdy postihne výpadek. Takto dlouhou nefunkčnost T-mobile sítě jsem ale zatím nezaznamenal a T-mobile o tom ani slovo.
K věci něco nemáš ? :)

Edit: oprava slova "výjimečně"... :)
Naposledy upravil(a) JiriTom dne 15 dub 2026, 09:28, celkem upraveno 1 x.
Hill
Administrátor

#8 Příspěvek od Hill »

Myslíš, že se bude někdo ještě zabývat příčinami a mírou zavinění, když už to zase funguje? Délka výpadku se určitě vejde do statistického limitu.
Řekl bych, že bys musel prokázat újmu na zdraví, a/nebo rozsáhlejší újmu na majetku, nezpochybnitelně způsobené výpadkem, najít ve smlouvě garanci nepřetržitého připojení, s tím pak podat trestní oznámení a čekat na výsledek šetření.
JiriTom

#9 Příspěvek od JiriTom »

Hill: díky za reakci. No trochu mě znervóznilo, že mi to nehlídá objekt v době tak dlouhého výpadku a - náhoda je sviňa... :)
Achab

#10 Příspěvek od Achab »

Na Vyškovsku jsem včera žádný výpadek nezaznamenal. Dlouhodobý určitě ne - několik volání a SMS v průběhu celého dne.
ivanko18

#11 Příspěvek od ivanko18 »

u nas na slovensku o2 iba pocas vypadku upravy stranky nasledovne
Přílohy
photo_2026-04-15_18-42-35.jpg
photo_2026-04-15_18-42-35.jpg
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“