Očkování proti chřipce
Moderátor: Moderátoři
Právě to video z trollova odkazu zveřejnila agentura, která je nositelem prestižního ocenění...ferdislav píše:Myslím že když si to video poslechneš,dozvíš se zajímavé věci,to čemu uvěříš nebo co si ověříš už je na tobě, je to jen další zdroj informací..
jj ten bludny balvan znám,ale neberu ho nějak vážně, je to spíš taková sranda..
Zdroje čtu a sleduji různé, ale dezolátní odkazy z časových a rozumových důvodů jen přeletím. Jsou tak předvídatelní...
a to si fakt můžeš ověřit
Když někdo v televizi tvrdí 60 procent,ale skutečnost je 4 procenta, tak někde je něco špatně
Já osobně se snažím věnovat spíš zdravé stravě a prevenci, ale kdybych měl z nějakého důvodu přijmout nějaké "léky" zajímal bych se o to zda to má smysl a zda není alternativa..
- jardafiala
Zrejme si nepochopil, že ocenenie bludný balvan je recesia, nie oficiálne stanovisko svetovej vedy. Smutné, jak prívržencom "vedeckého" konsenzu chýba elementárne logické myslenie. V čom je tvoje "vedecké" presvedčenie, o ktorom je zakázané diskutovať, vedeckejšie oproti vedeckému komunizmu? Ale má to vedecké vysvetlenie. Totiž tvoje myslenie je veľmi jednoduché, doslova binárne, jedno-bitové. Preto jediné, čo dokážeš, je prikloniť sa absolútne na jednú, alebo druhú stranu. Nič medzi tým.JiriTom píše:Rudý proruský trolle bobo, těmi odborníky myslíš tyto "bludné balvany" ?
- tomasjedno
Ta "cena" samozřejmě je symbolická a částečně recesistická, ale určitou vypovídací schopnost má.
Oni většinou zemřou na otravu dihydrogenmonoxidem, když ráno po vopici omylem nalijí tento do sklenice místo vodky.p32 píše:Ale kdeže. Lidi, co hodně chlastají, tak se nikdy nemohou uchlastat - jsou už trénovaní. A na chřipku a ani chlast prostě neumírají. Hádej, na co umírají doopravdy.HF_Tech píše:BOBek má výhodu, že na chřipku neumře. On se dřív uchlastá...
Chlascel - umřel. Nechlascel - a umřel taky. Ale dřív, bo ten co chlascel ho přejel ...HF_Tech píše:Oni většinou zemřou na otravu dihydrogenmonoxidem, když ráno po vopici omylem nalijí tento do sklenice místo vodky.p32 píše:Ale kdeže. Lidi, co hodně chlastají, tak se nikdy nemohou uchlastat - jsou už trénovaní. A na chřipku a ani chlast prostě neumírají. Hádej, na co umírají doopravdy.HF_Tech píše:BOBek má výhodu, že na chřipku neumře. On se dřív uchlastá...
A kutilmile - nelituju tě
ono k tomu vlastně došlo téměř po celém světě. Tedy co se covidu týče. V Rusku to asi zanedbali, tak to dodělávají dodatečně.ferdislav píše:Doufejme že k tomu nedojde nikde,nejen u nás
Mě docela pobavilo, že na výpisu ze "zdravotní knížky", teď mi vypadnutí přesný název, jsem měl zapsáno jako diagnózu: není očkovaný proti Covidu 19.
Souhlas, u mě to samé, včetně mé manželky. Od té doby se očkuji a nedám na to dopustit.tomasjedno píše:Ne že bych tomuhle tvému výkřiku porozuměl, ale přidám jednu osobní zkušenost.BOBOBO píše:Stačilo by FŠEM obyvatelům vysvětlit , že neočkovaný má 4,4% naději , že onemocní a neočkovaný 4,1%…
Chřipajznu jsem měl prakticky každý rok, po špatné zkušenosti s reakcí na vakcínu někdy před 30 lety jsem toto očkování dlouhodobě odmítal. Pak se mě ale chřipajzna před 3 roky pokusila zabít, skončil jsem ve špitále na kyslíku. Od té doby se nechávám každý podzim naočkovat a ještě jsem ji nechyt.
- martinkopp
Ne, toto nejsou chlastouni, ale dementi. Ti normální uchlastaní umírají kupodivu na stáří v devadesáti až sto letech. Kazí jim to ale ti, co se nechají zajet těma střízlivýma a ti, co mají divná játra a ledviny.HF_Tech píše:Oni většinou zemřou na otravu dihydrogenmonoxidem, když ráno po vopici omylem nalijí tento do sklenice místo vodky.