Očkování proti chřipce

Oddělená sekce o koróně. V žádném případě zde nejde o pokus či šíření jakýchkoliv poplašných zpráv, pouze o vyjádření názorů lidí, kteří jsou většinou zavření doma nebo v důchodu. Ale i tak jsou za názory odpovědní pouze jejich autoři.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kynolog07

#31 Příspěvek od kynolog07 »

No tak pánové. Je mi 75 roků a chřipku jsem měl tak asi v patnácti letech. Můj nebožtík fotr nás s bráchou cepoval k lásce ke sportu, otužování (dodnes se koupu v přírodě i v zimě), zdravé výživě a k odporu proti průmyslovým potravinám. Hamburger jsem měl jen jednou v životě, salámy a jiná zauzená potvorstva nežeru vůbec, zato domácího vepříka a produkty z něj... to je baštizna. A co tak kus pořádnýho hovězího. Očkovanej jsem jen proti tetanu a dle lékaře jsem biologicky starý tak na 50 let. A to furt lezu po střechách instalovat anteny a paraboly. Optimismus, zdravá strava a vyhnete se všem civilizačním nemocem. Howg.
„Na některé otázky je jedinou rozumnou odpovědí mlčení.“
ferdislav

#32 Příspěvek od ferdislav »

martinkopp píše:
ferdislav píše:Doufejme že k tomu nedojde nikde,nejen u nás
U vás v rusku už k tomu došlo :-)
Já jsem z Čech ,asi jsi nepochopil co jsem psal
Cust píše:
ferdislav píše:Doufejme že k tomu nedojde nikde,nejen u nás
ono k tomu vlastně došlo téměř po celém světě. Tedy co se covidu týče. V Rusku to asi zanedbali, tak to dodělávají dodatečně.
Mě docela pobavilo, že na výpisu ze "zdravotní knížky", teď mi vypadnutí přesný název, jsem měl zapsáno jako diagnózu: není očkovaný proti Covidu 19. :-)
No,tak to je pěkný :(
Aspoň teď vědí že jsi proruský! : D Tímto heslem se v této době totiž řeší všechno,co se vlastně řešit nechce.
Ale vážně,doufejme že nebude žádná politická příležitost, použít to proti tobě, když už sis něco rozhodl sám o sobě.
ferdislav

#33 Příspěvek od ferdislav »

kynolog07
Super, držím palce a přeji mnoho zdraví!
Jsme to,co jíme a zahálka je příprava na smrt ;)
martinkopp

#34 Příspěvek od martinkopp »

Osobně mi je úplně ukradené kdo je nebo není ruský kolaborant či hrdinný bojovník za svobodu klepající se před píchnutím tenké jehličky :-)

Příjde mi jen zábavné jak to tihe hrdinní odmítači všude vytahují a donekonečna omílají i když to absolutně nikoho nezajímá :-)

Mne by spíš zajímalo, kde jsou ty hromady mrtvejch když do 2 let měli všichni očkovaní proti covidu zemřít a proč není sperma neočkovanejch nový bitcoin. Když tak ať ferdislav prozradí kde ho mám jít prodat :-) Osobně si myslím že je to právě naopak, málokdo bude chtít mít potomka z 1/2 genu po magorovi, ale dnes je možné všechno, takže se nechám překvapit :-)
ferdislav

#35 Příspěvek od ferdislav »

Pokud jde o kovid,tak všichni nezemřeli,ale někdo ano a ještě to trvá, následky jsou a budou, pokud ty chceš,tak se nech píchnout, tvá volba,ale nenuť mě do toho taky, já zatím nechci.Ať si každý rozhodne dle svého stavu. To je můj názor.

Myslím že se to probírá, protože někteří i významní vědci, upozorňují na to že jentak plošně všechny "naočkovat" není správný postup a s tím ruku v ruce vývoj a složení plus nežádoucí účinky.
Pokud budeš vše přijímat bez rozmyslu,není třeba volit,myslet,rozhodovat, jiní to udělají za tebe,čas ukáže jako vždy které rozhodnutí bylo přínosnější.

Škatulkování lidí podle toho že mají jiný názor mi nepřijde rozumné, škatulka a odsoudit, to už tu bylo a stálo to miliony životů. Máme sdílet své názory a postoje,debatovat o nich a nebát se, komunikace je vývoj společnosti..

Třeba homosexualita byla ještě nedávno trestná,lidé byli zavíráni do vězení nebo léčeben, to už dnes není a je to dobře si myslím.
Druhá stránka věci je že se dnes předvádí v nějakých sm oblecích na pochodech městem a není to hezký pohled, v tom si myslím že se zašlo trochu moc daleko,ale doba si to asi žádá.
Nic nevidím černobíle, možná je to špatně možná ne,ale určitě tě nebudu odsuzovat nebo urážet,protože máš na něco jiný názor.
Valdano

#36 Příspěvek od Valdano »

V podstatě žádná vakcína není s nulovým rizikem. Těch co zemřelo jen z důvodu očkování i když vůbec neměli Covid bylo naprosté minimum oproti množství očkovaných proti Covidu celkem.

Zdroj:

Analýza úmrtí mezi očkovanými a neočkovanými lidmi (zahrnující téměř 30 milionů lidí) ve Francii odhalila výsledky, které vyvracejí konspirační teorii, že vakcína proti COVID-19 zvyšuje riziko úmrtí u očkovaných osob.

Studie zahrnovala dospělé ve věku 18 až 59 let v období od roku 2021 do roku 2025.

Závažné nežádoucí účinky, většinou kardiovaskulární povahy, jako je myokarditida nebo perikarditida, byly vzácné.

Během čtyř let zemřelo z jakékoli příčiny 0,4 procenta očkovaných, ve srovnání s 0,6 procenta u neočkované populace, což představuje přibližně o 50 procent vyšší úmrtnost mezi neočkovanými. Rozdíl v úmrtnosti mezi očkovanými a neočkovanými může odrážet ochranný účinek očkování, ale také demografické a sociální rozdíly.
martinkopp

#37 Příspěvek od martinkopp »

ferdislav píše:Pokud jde o kovid,tak všichni nezemřeli,ale někdo ano a ještě to trvá, následky jsou a budou, pokud ty chceš,tak se nech píchnout, tvá volba,ale nenuť mě do toho taky, já zatím nechci.Ať si každý rozhodne dle svého stavu. To je můj názor.

Myslím že se to probírá, protože někteří i významní vědci, upozorňují ...
Ale já ti nic nenutím, ty něco takového v textu vidíš? Nebo jen slyšíš jak roste tráva jak je u dezolátů obvyklé? :-) Ani nevím proč bych to dělal když sám tu vakcínu shodou okolností nemám. Jen si dělám legraci z pitomců co to všude doblba omílají a každého s tím donekonečna prudí aniž by si uvědomili že působí jako kašpárci a obecní blázni kterým je třeba neodporovat, všechno odkývat a rychle zmizet :-) Stejně jako ti tví "významní vědci", tedy pokud to mají být ti z fotky z tohoto vlákna jež vypadají jak na zasedání v blázinci :-)

Kecy že na vakcínu proti covidu zemřou do 2-3 let prakticky všichni kdo si ji nechali aplikovat (mimo tu ruskou samozřejmě) jste vedli všichni jako jeden muž, včele s těmi pomatenci z fotky. Tak se jen po letech ptám kde jsou ty mrtvoly?
ferdislav

#38 Příspěvek od ferdislav »

Já nic takového netvrdil,no
Jen vybírám informace,netvrdím že tohle jsou jediní lidé co mají komplet pravdu a jediní co sleduji.

Ty mi nic nenutíš,ale je tu nebezpečí že někdo bude.

A to podsouvání Ruska v tomhle tématu nechápu vůbec..
Nechápu proč mne uraziš nějakým dezolatstvim,je to přesně to o čem píšu výše..
Pokud tě baví jen rejpat, urážet a ukazovat vlastní neomylnost,pak nemá debata smysl, vlastně tě tohle téma nezajímá.
Naposledy upravil(a) ferdislav dne 20 dub 2026, 23:08, celkem upraveno 1 x.
martinkopp

#39 Příspěvek od martinkopp »

Že nikdo nic takového netvrdil dnes píšou všichni :-) :-) .-)
ferdislav

#40 Příspěvek od ferdislav »

Prosimtě,najdi tady můj příspěvek kde to tvrdím,hledat na fóru umíš,tak do toho
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Hubert_79 »

To je prdel to tu číst :lol:
Každý absolvent VŠŽ ví, že kdo nezemřel na očkování, tak pomrzl bez ruského plynu, umřel hlady díky Fialově bídě, nebo padl na Ukrajině poté, co tam byl na pokyn prezidenta Pavla odveden.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
xsc

#42 Příspěvek od xsc »

ferdislav píše:Myslím že se to probírá, protože někteří i významní vědci, upozorňují na to že jentak plošně všechny "naočkovat" není správný postup a s tím ruku v ruce vývoj a složení plus nežádoucí účinky.
Naprostá většina očkování je plošná, protože tak fungují nejlépe. Cílená očkování se dělají proti tropickým nemocem, které u nás nehrozí a dobrovolná u nemocí, které jsou buď vzácné, nebo u kterých je riziko úmrtí malé (chřipka).
Cust

#43 Příspěvek od Cust »

Plošná očkování se dělají tam kde jsou peníze. Cílená očkování cílí na movité lidí v nemajetné krajině.
Valdano, když počítáš riziko očkování, tak je dobré si uvědomit, že status očkovaného jsi dostal až po druhé dávce. Tedy pokud někdo shebnul po prvním očkování, je ve statistice označen jako neočkovaný. Toť ta magická formula...
samec

#44 Příspěvek od samec »

xsc píše:Naprostá většina očkování...
Ty si fakt blbý, keď nechápeš, že nie je očkovanie ako očkovanie. To ako by si miešal jablká s hruškami, alebo astronómiu s astrológiou.
xsc

#45 Příspěvek od xsc »

Koukám, argumenty nemáš, zato rád nazýváš jiné blbcem. Inu pravý dezolát...
Odpovědět

Zpět na „Koróna (pouze pro registrované)“